Değerli Trendhound, inanın uyku tutmuyor...Siz çok anlayın.
Dün iyi niyetle sana yazdığım bir paylaşımimda( nato toplantısı 11 Temmuzda) şeklinde, beyefendinin verdiği CEVAP :Aha 1 tarihimiz daha oldu vs vs...
Sayın kahırlı özelden mesaj atarak :
5 lirani vereyim de defol git kardesim ..
Paylaşıma bakar mısınız?
Sonuçta bir fakülte bitirdik, imla kurallarından -yazım şeklinden okuyabiliyorsunuz niyeti...Herkesin bir onuru var..
Bugüne kadar yazışmalarima bakarsanız yazdıklarımda kimseye sataşma değil nezaketle yazdığımı görürsünüz.
Ben kişilerin düşüncesine hep saygı duydum.Ama dile 3 yıl boyunca sürekli hisseyi kötüle,kötüle,kötüle 3 yılın sonunda artık tahammül ve sabır sınırlarınızı maalesef aşacak noktaya gelmek zorunda kalıyorsunuz.
Sonuçta bir emek vermiş hisse de bekliyorsunuz.İnanmıyorsan arkadaşım; inandığın hissede yer alki,hem kendini huzursuz etme hemde hissede bulunan kişilere saygın olsun.Dediğim bu oldu son yılımda.E bunu deyince CEVAPLARI okuyorsunuz..
İnanın böyle bir topik hiç bir hisse başlığı altında yok..Sebebini sana bırakıyorum Sayın Trendhound...
Hisse atıyom 2 TL mi düşecek, inanın her türlü olumsuz yazışma ile karşılaşacağim.Hisse bu inerde ,çıkarda...Ama demek istediğim ana paragrafı yukarda sürekli açıklıyorum,nafile...
Evet hisseyi 20 TL den almış ve uzun yıllar beklemiş olabilirsin , kendince haklı sebeplerinde olabilir, geçmiş olsun sürekli söyledim.Bakın, 3 yıl boyunca hisse adına sayısız insanlar düşüncelerini kaynak belirterek yazdılar..Hepsinde paylaşımlarinı bahane ederek bir daha yazmamak üzere bu sayfalardan gittiler.
Hani başkaca ne diyebilirim ki, sen bana saygı gösterirsen değil hisse hayatımızin her aninda saygi olarak bize geri döner.Gece gece başını ağrıttıysam sohbet dolu yazılarımla kusura bakmayın.İyi geceler diliyorum.Umarım bu yazıyıda farklı bir yöne çekmezler.YTD