Biz gara oğlanlar ile doktorculuk oynuyoruz gara oğlan çırılçıplak soyup sırtımı dinledi şimdide kalın bağırsak kontrolü yapacağım dedi. Hangi tuşa basayım şimdi. Elinde şemsiye var
Senin durum vahim, garaoğlanlar yakalamış.
Kalınbarsak kontrolü dedilerse bilki şemsiyeyi monteliyecekler.
Hiç karşı koyma, sakince eğil, ilk başta biraz acı duyarsın sonra alışırsın şemsiyeyle dolaşmaya :drunk:
19-12-2023, 14:40
mert45
Haydi palişoommm uçurrrr artık :rules:
8495.00
19-12-2023, 14:41
Lucky Player
volatilite o biçim. trade içün spottan hisse emmektense varantta calllarım. 27 dane hisse var. seç beğen
19-12-2023, 14:42
Lucky Player
Alıntı:
Originally Posted by Lucky Player
volatilite o biçim. trade içün spottan hisse emmektense varantta calllarım. 27 dane hisse var. seç beğen
şunun şurasında 2024 e geldik ... 2026 ya kadar oyalan dur işte ne olacak... 2026 yılında al sat yapsan ne olacak o hadise ile karşılaşınca ?
19-12-2023, 14:47
çıtak
Alıntı:
Originally Posted by mert45
Ordan reverse long olacam diye yazmıştın ya :one: bana da mı lolo çıtakkkkkk :kahkah:
Dedikte o zaman grafik önümüzde idi, şimdi başında değilim, grafik yok... tahta yok
Tahta gözümün önünde değilse işlem yapmam ben
19-12-2023, 14:47
mert45
Alıntı:
Originally Posted by çıtak
Dedikte o zaman grafik önümüzde idi, şimdi başında değilim, grafik yok... tahta yok
Tahta gözümün önünde değilse işlem yapmam ben
Kısmet... :)
19-12-2023, 14:48
Ayasofya 2005
Alıntı:
Originally Posted by *Bozkurt
Senin durum vahim, garaoğlanlar yakalamış.
Kalınbarsak kontrolü dedilerse bilki şemsiyeyi monteliyecekler.
Hiç karşı koyma, sakince eğil, ilk başta biraz acı duyarsın sonra alışırsın şemsiyeyle dolaşmaya :drunk:
Pusu kurdum elimdeki şemsiyeyi palaya sapladım gözleri yaşardı delice bir hareket yapabilir.