SPOT da BofA satışı 1 mlyr üzeri yaptı, bakalım buradan sonra azaltacak mı arttıracak mı!
https://i.hizliresim.com/12xj6c4.PNG
Printable View
SPOT da BofA satışı 1 mlyr üzeri yaptı, bakalım buradan sonra azaltacak mı arttıracak mı!
https://i.hizliresim.com/12xj6c4.PNG
Niye şaşırıyorsun kulağı delik hükümete yakın çoğu kişi bu haberler biliyor hatta kulaktan kulağa oynanıyor:)
sasa ya bak ne zaman geri alım açıklıyor fıchden önce hikaye yaratılıyor belli zaman dilimlerinde pıst 100 gaz fren olsun diye.Bu şirketin yönetim kurulunda yanlış hatırlamıyorsam şimşek te görev yaptı.Yani akçay sağım solu EBE oynuyorlar piyasada.:)
Nuri Sevgen
FITCH not artışı sonrası saat 7:41 itibariyle CDS 321e yükselmiş (cuma 319 seviyesinden haftayı kapamıştı)
1 aylık TL swaplar ise %60'ın üzerinde (cuma %58 civarından haftayı kapamıştı)
*** Londra ile aramızda 3 saat fark var. Daha sağlıklı bilgi T.S.İ. 12:00 civarında gelecektir
geri alım açıklasa ne olacak alım yapmadıktan sonra...
geçen senede açıklamıştı çok cüzi bişey aldı sanırım...
bu senede açıklamış 3 yıllık dostlar alışverişte görsün...
almamak için vadeyi 3 yıl yapmışlar...
ama sasaniler bunu yer onlara masala inanıyor...
tarikat gibi bişey onlar...
SOSYAL medyada okudum Bir tüyo;
zararı azalanın sesi, kâr edenden daha çok çıkar.
Ben sağlam hafifledim...9450 üzeri gidiyorsa bensiz gider..yolu açık olsun...TOK ALICI OLARAK BEKLERİM.
Yabancı 3 haftadır satıyor....ve sp500 ve ABD PİYASALARINDA bir şeyler oluyor.
Muhteşem yedilinin teki cuma günü %11 değer kaybetti ve bu 230 milyar dolarlık kayıp oldu.CUMA OLUŞAN yutan ayılar-kızgın ayı barları...:)
sp500 cuma %0.7 den eksiye geçti...SP500 için 5200 ler(fışkırırsa 5400 ler) bence yakın zamanların zirvesi..
(sp500 e dikkat edelim...2008-09 de en dipten hisse almıştım..BİZ 10000 KAPLAN GÜCÜ EKONOMİMİZ VARKEN ,katır eşeğe uymuştu:) ve günlerce dip tazelemiştik)
sp500 de bu yıl içinde %20-30 luk geri çekilme beklerim..Özellikle FED faiz indirdiği zamandan 1-2 ay sonra..
Piyasa oyuncuları ve kurumlara bakınca yabancı bankalara önden giriş yaptı diyor TV lerde peki dolar bazlı %15 nasıl aşağı geldi geçen haftaya baktık 75 milyon dolar satış var.:)Bu ekibinde çoğu yerli badem spor oyuncuları bankaların yukarı gidicek yeri kalmadığından bu fich not artırımını bilen badem spor bastı aşağı aynı ekipte geçen hafta yukarı aldı .Peki seçimden sonra sıkılaşma daha çok artırılacaksa fıck not değerlendirmesi cds,dolara,tahvil faizine yansımayan bankaları kim alıyor:)Bu yüzden körler sağırlar birbirini ağırlar formasyonu dedik.
Selo haber etkili olmuyor gibi,herkese para lazım gözüm