spek ıbnemiymiş demek?şimdi taşlar yerine oturdu.herşeyi daha iyi anlıyorum artık. 😂
General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
spek ıbnemiymiş demek?şimdi taşlar yerine oturdu.herşeyi daha iyi anlıyorum artık. 😂
bana böyle hakaret etseler ve sipeğin yerinde olsaydım yarın tabana 5 milyon lot satış girerdim.sipek sende azıcık erkeklik varsa yaz lan yarın tabana 5 milyon lot.hadi lan.
Onun namusu PARA PARA PARA !!!
Bakalım daha ne zamana kadar dansözlük yapacak 1 hafta mı 1 ay mı 1 yıl mı mizacını karakterini göreceğiz...
Yalnız spek bana iyi ayar olmuştur buraya yazamaz ama okuyordur küfür ediyorsa misliyle iade ediyorum kendisine😀😀😀
Hey spek çık bir iki kelam et yüreğin varsa seni sinsi seni paranın köpeği olmuş insan kılıklı paraya tapan 😁😁😁
Sallamak da iyi oluyormuş biraz içimin yağları erisin ohh bee 🤠🤠🤠
:bravo: gece gece güldüm baya iyi giydirmissin...anlamsaz onun derisi kalın, domuzun yerinde yarın alacam bütçemce sonkez verirsen tabi speğim ...sal asaği da alalım...sahur vakti buraya girmeden yapamıyoruz ya ne güzel haldeyiz değil mi:oleyo:
10000-0,36
satış kalan 12916
Bu hafta 35 ile kapanacak...
Genel kurulun bir hükmü yok arkadaşlar hisseye kısa sürede etki edeceği yok gibi...
Bu soyguncu yamyamların kendilerine göre zamanı var ama cumadan geldim ve dua ederek diyorum ki Rabbim bunlara vicdan nasip etsin...
Her türlü haberi hiç ettiler etmeye devam ediyorlar 1 hafta kaldı hadi kararla birlikte bir ay daha diyelim. Bu adi paçavra cidden ne zaman hareket edecek bilen var mı?
Bu kadar duyarsız olması demek spek istediğini toplayamadı kontrol kendisinde çıkışa izin vermiyor. Ama satmak istemeyen bizler varız yolun sonu nereye gidecek???
Önümüzdeki hafta hatta yıl sonuna kadar spek ****sinin stratejisi ne olabilir???
Spek baskilasa bile patronun genel kurul sonrası fiyatların burada durmasına izin vermeyeceğini düşünüyorum...