bankalar tutuyor endeksi sadece, 500 hissenin 50 tanesi %10 gibi ortalama düşmüş, 100 tanesi %5 gibi düşmüş, 200 tanesi %3 gibi düşmüş, 50 tanesi yeşil ancak
Printable View
Ortak ekranı bir ay kapatmakla olsa keşke bu hissede ky çok fazla bu oranda fetöcülerde fazla şirkette fetöcü temizliği olmadan zor dostum zor ama beklicez benim 2020 ye kadar paraya ihştiyacım yok beklerim sabır ortak kazanıcaz ben inanıyorum
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben analizden dalan anlamam ama anladığım en iyi şey bakkal amca hesabı oda asla şaşmaz bacamız tütüyor bu şirketi bu fiyatlarda bu karlarla yönetemezler bir yerde patlak verir dolayısıyla umutsuz değilim sadece şu fetöcülerin oluşturduğu baskı karı iç etme olayları manüplasyon canımı sıkıyor yoksa isterse fiyat 1 lira olsun
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
https://i.hizliresim.com/vPzlWD.png
Bıst 100 için uzun vadeli grafik analizimdir....
Önümüzdeki süreçte mutlaka tepki yükselişi bekliyorum bu yükseliş 115000-120000 üzeri bir yerde son bulacak bir yükseliş olacaktır....Daha sonra 2019 5.aya kadar sürekli ağır aksak bir düşüş trendi bizi bekliyor...2020 yılı ortalarındada 145000-150000 bist 100 için hedef olacaktır...Endeksin üzerinde 2019 ortalarına kadar karabulut eksik olmayacak gözüküyor....Fırsat bulursam endeksin 115000 leri görmesi durumunda ful hisse senetlerinden çıkacağım....2019 ortalarına kadar mevduat-altın-döviz cazip duruyor...Kabaca satış sertleşir ve hisseden çıkamazsak en az 1 yıl kayıp demek..ytd
Bugünki düşüşün nedeni abd nin iran ile alakalı 4 türk şirketini yaptırım listesine almasından kaynaklı olabilirmi
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi