Sn.kitapci bende o şekil ekran yok malesef
SM-N900 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Sn.kitapci bende o şekil ekran yok malesef
Yani bu takaslara dikkat etmeli her daim. Şunu da unutmayınız bu adamlar en fazla işlem yaptıkları kurumlar belli olduğu için vatandaşın biri onların işlem yaptığı kurumdan işlem yaparsa yani bariz alış veya satış tam tersi aynı miktar işlemi yapıyorlar kimin işlem yaptığı açığa çıkmasın diye. Bunu da ekleyim
Sn.keko
Madem karı pazarlamadan silverline a kaydıracaklar , MEÇ neden karı büyüyecek olanı elden çıkarmaya karar veriyor ? Bu işte bir terslik yok mu? Bu durumda tek bir ihtimal kalıyor ; o da sağ gösterip sol vurmak. Adam sadece haberle korkuyu köpürüp fiyatı düşürdü, hiç satış yapmadan, satışa başladığından beri ise ilginç bir şekilde fiyat yükseliyor. Üzerinde düşünülmesi gereken bir terslik var ortada.
SİLVER-CAN SORU/CEVAP KÖŞESİ
SORU:
-Milli Piyango idaresinden, Sn. Kazan Kazan sormuş. Demiş ki; Anele'ye bir çekap ve iki çay rica etsem demiş. Ne dersiniz abi.
CEVAP:
-Anele firması; Elektrik taahüt firmasıdır. Finansal analiz yaparken bunu göz önünde bulundurmak gerekir. Bilanço kalemlerine bakarken, bunun bir üretim işletmesiyle kıyaslamak yerine, ilgili olduğu sektörün bileşenleri ile karşılaştırmak gerekir. Bu durumu ciddiye almadan, şirket için direkt analiz kısmına geçersek, bilançosunun vazgeçilmez olduğunu ve on numara beş yıldız bir çarpanlara sahip olduğunu rahatlıkla anlayabiliriz. Fakat yaptığımız iş, elma ile armutu toplama işlemine benzer ve yanlış değerlendirme yapmış oluruz. Sonuç olarak; bir üretim işletmesini, başka bir üretim işletmesiyle, bir taahüt firmasını da diğer bir taahüt firmasıyla kıyaslamak gerekir.
SORU:
-Pekala, bu hisseyi yani anele'yi, siz almayı düşünür müsünüz abi. Çünkü bilançosu vazgeçilmez diyorsunuz.
CEVAP:
-Silver-can olduğu sürece almayı düşünmem.
SORU:
-Teşekkür ederiz abi, mesajınız net olarak alınmıştır.
CEVAP:
-Hayırlısı bakalım.
Arkadaşlar; Diyalog da geçen konuşmalarda yer alan abi vs. gibi sözler, samimiyet ilkesi olarak düşünülmüştür. Kesinlikle kibirlenme veya başka şeyler olarak aklınıza gelmesin lütfen.
İstediğiniz tarihler arası
https://i.hizliresim.com/D76Y3o.png
-Arkadaşlar gördüğüm kadarıyla sabahları hisseyi önce yukarı çekiyorlar. Öğlenden itibaren ziraat hisseyi baskılamadan satıyor. Toplayan kendisi mi bilmiyorum ama şöyle düşünmek lazım "O kadar lot sizde olsa bu fiyattan satar mıydınız?"
-Ben şahsen satmazdım.
-Satışların göstermelik olduğu düşüncesindeyim. Aksini düşünen arkadaşlara da saygı duyarım.