Hizmeti ilk alanlardansınız gibi duruyor. Genel olarak mt bilgisi ve banka izlenimlerinizi bizimle paylaşır msınız?
Printable View
ziraat 22.40
Denizden oran varmı?
Hocam, ben bunu elimden geldiğince yaparım ancak forumu okuduğumkadarıyla, zar zor finans okur yazarlığı olan bir kullanıcıyım sizlere göre. Sürekli sizleri okumam gerekiyor olup biteni anlayabilmek için.
Ben elimdeki TL' yi baglamak durumunda olduğum sirada ( 15 gün oluyor) , brüt faizler 19-20 civarı idi. Mt bu şekilde bir teklif sundu. Buna göre, , 3 ay sonunda, en yakın geçmişin tüfesi+2 = f1 . Mevduatı oluşturma aşamasında önerilen oran= f2.
Hangi değer büyük ise o faizi vericek sistem. Tabi su anda faizler arttı. Yani bu karar pek iyi sonuç vermeyecek belki de. Ama hesaplarıma göre sistemden çıkmak ve aylık faize girmek, zarar anlamına geliyor. Bakalım tufe değeri ne olacak Temmuz ayında. :notr:
Ben aslında pazarlık yaptığımın farkında değildim, ama farkettim ki mt'nin verdiği oran pazarlıklı bir oranmis (normalde o tarih için %20 imis). O sebeple, mt ile konuşmakta fayda var diye düşünüyorum.
Diproyal, öngörü için çok teşekkürler, ihtiyaç vardı açıkçası. Şimdi de değişken faizde kazanan baz etkisini araştıralım : ) (akşam vakit olacak bolca)
Indians, umarım. Evet evet, mt de sebebini böyle açıkladı, yeni ürün olması sebebiyle imiş. Tesekkur ederim : )
Pardon, şimdi farkettim değişken faizli 1 yıl vadeli olan hesaptan bahsettiğinizı. Baz etkisini hiç duymadan önce, çekinmiştim bu kadar uzun vadeli ve stopajlı olmasi sebebiyle. Gerçi sanırım stopaj alinmamaya başladı bir hafta önce. Ama demek ki hislerime güvenmiştim, bilemedim şimdi. :)