Printable View
Erdoğan: Salgınla birlikte yeniden yapılanan küresel ekonomik sistemde yıldızı parlayan ülkelerin en başında Türkiye var
Erdoğan: Döviz, altın ve TL cinsinden tasarrufu bulunanların da bu büyük atılıma katılmaları halinde ülkemiz çok daha kısa sürede dünyanın en büyük 10 ekonomisi arasında girebilecek seviyeye ulaşacaktır
Erdoğan: Bizim karşı çıktığımız ve mücadele ettiğimiz tek şey sömürüdür.*Bankada, yastık altında, kasasında parası, özellikle de dövizi bulunan bireylere ve kurumlara çağrı yapmak istiyorum
Erdoğan: Herkesi yatırım, istihdam, üretim, ihracat temelleri üzerine inşa ettiğimiz yeni ekonomi politikamızın getirdiği fırsatları değerlendirmeye davet ediyorum. Fiyat ve kur artışlarının yol açtığı dalgalanma bir süre sonra mutlaka duracaktır
Erdoğan:Türkiye'nin asırlardır defalarca teşebbüs ettiği ancak her seferinde yarım kalan, hatta geriye giden büyük kalkınma hamlesinin önü inşallah bu defa kesilemeyecek
Erdoğan:
-Biz ne yaptığımızı nasıl yapacağımızı biliyoruz. Milletimizden bize güvenmesini ve sabırlı olmasını istiyoruz
-Geçmişte Türkiye başkalarının reçeteleriyle sıkıntılarını çözmeye çalışırken bu kez kendi hikayemizi yazıyoruz
Erdoğan: BAE ile başlattığımız yeni dönemi hızla daha ileriye taşımanın gayreti içindeyiz