Temmuz verisi belki de tüm zamanların rekorudur. Her şey mükemmel...
Printable View
THYAO
2022 yılı ikinci çeyreğinde 9.155.000.000 TL net kar elde etti, 2022/6 aylıkta toplam net karı 11.375.000.000 TL seviyesinde gerçekleşti.
2021 yılı ikinci çeyreğinde 497.000.000 TL konsolide net zarar açıklamış, 2021/6 aylıkta toplam 59.000.000 TL zararla kapatmıştı.
Migros da beklentilerin baya ustunde bilanco gonderdi ona basmadilar tavana kitledi . Isctrde bilanco sonrasi bastilar ama isctr bilanco oncesi %50 yukselmisti zaten . Yarin thy migrosun yaptigi hareketi yaparsa guzel olur . %5 gibi gapli acilis sonrasi tavana kitler ins . Bu arada 51-57 arasi short acmistim bugun stop olup longa dondum .
THY nin daha önceki çok iyi bilanço açıkladığı günün sonrasındaki ilk açılışta hızlı yukarı açılış sonrası eksi değerlerde kapatmışlığı da vardır. Bu yuzden günün sonunda kapanışın nerede (aşağıda mı ? yukarıda mı ? ) olacağına sanırım büyük oyuncular karar verecektir.
Göstergeler kızarmasaydı, kesin büyük bir yükseliş yapardı derdim. Yarın çok oynaklık bekliyorum, senaryom: Yarın boşluklu yukarı yönde açılış ve geri basabilirler ya da tam tersi:)
Onunuzde TAV var. 50'de geldi bilanco, altina inmedi 60'da. Temmuzumuz daha iyi gecti, 3. ceyrek cok daha iyi olacak dedi CEOsu.
Böyle giderse yıl sonunda lot başı 16 lira kar demektir...Bu da fiyat kazanç oranını 8'den 4'e düşürür...Gayet güzel...