Gazi koşusu zor bir koşudur, malum endeksel hava şartları da bugünkü koşuyu zorlaştırıyor..
Para burada çok etkili olacak, sabahki dolaresin artışı bu koşunun önemini biraz daha arttırdı. Özellikle bugün important.. ytd
Printable View
Gazi koşusu zor bir koşudur, malum endeksel hava şartları da bugünkü koşuyu zorlaştırıyor..
Para burada çok etkili olacak, sabahki dolaresin artışı bu koşunun önemini biraz daha arttırdı. Özellikle bugün important.. ytd
Rüzgara karşı koşunun ne kadar zor olduğunu görüyoruz.
Koşu da öyle aman aman bir değişiklik yok karayel, Rüzgargülü, nazlıcan, altarın oğlu sarkar ve lingocam ilk 10 da sallana sallana ilerliyorlar. Özellikle lingocanın jokeyinin elindeki kırbaç gözlerden kaçmıyor.. ytd
Kırbaçın dikkatten kaçmayan kısmından bahsedersek. Jokeyin bugün 42.54 ağırlıklı ortalama ile kırbaçı salladığını gözlemleyebiliriz.
Yok sonra ben görmedim, farkedemedim kabul görmez! Ytd
Ortam ve hava şartları gittikçe bozulurken lingocamın jokeyi relax pozisyonda bir elinde tesbih diğer elinde kıbaç, ağzında sakız olanı biteni izliyor! Vay be!
Bakalım finish çizgisine nasıl girecekler! Merak konusu.. ytd
inşallah sadece bir geri alım değildir arkada bi ortaklık veya başka bir gelişme vardır
Kapanışa kadar bu performansını koruyabilirse aylardır ilk kez sevineceğiz.
İnşallah sizin umut ettiğiniz gibidir.
şu harekete 43,79 üzeri kapanış yakışır ancak ema 200 e gelmiş oluruz