Syn Achiles Bizim borsa için söylediklerinin büyük çoğunluğuna katılıyorum...Mal toplanmamışsa temelde ne kadar ucuz olursa olsun si...gitmiyor a.q ....
Neyse ponzi sistemi devam ediyor bakalım nereye kadar :oleyo:
Printable View
Syn Achiles Bizim borsa için söylediklerinin büyük çoğunluğuna katılıyorum...Mal toplanmamışsa temelde ne kadar ucuz olursa olsun si...gitmiyor a.q ....
Neyse ponzi sistemi devam ediyor bakalım nereye kadar :oleyo:
Tuzruhu, donma ve su testi yapsa ne olacak, benim 500 gaymelik yağ bile o testleri geçti.
https://i.hizliresim.com/caey8lj.jpg
Binlerce çeşit aroma var, etsiz kıymalı pide yapar bu ahali.
https://i.hizliresim.com/pvc36yu.jpg
25 Ton en hakiki sızma zeytinyağı hazır.:oleyo:
Topik müdavimleri tarafından konuşulmuş, tüketilmiş mevzular var, yeni gelenler tabi kendi öncelik ve gündemleriyle tüm bunlardan habersiz geliyor ve tekrar bazı tüketilmiş konuları dillendiriyor, katılım etkileşim pek olmuyor bu yüzden. v.s.
Ons altının fiyatı, çok büyük ABD bankalarının ortak hareketleriyle, kaldıraçlı vadeli piyasalarda belirleniyor, ve nasılsa nasıl bir anlaşma sonucuysa artık, enflasyona endeksli tahvillerle birebir korole olacak şekilde ayarlanıyor. Elbette maliyet de önemli ama, bu koroleasyon yıllara sair ve çok net. Sadece son dönemde keskin bir ayrışma yaşandı, tam emin olmamakla ve bu ayrışmanın neden olduğu ile ilgili bir tespit görememekle beraber, sanırım Çin ve +Rusya'yla alakalı bir durum bu.
Sonuç değişmeyecektir, DXY muhtemelen 109 ları görecek ve çok uzun süreli bir düşüş trendine gireceğiz. Bu bir yere kadar altını olumlu etkileyecek. Tahvillereyse bir yerde artık güvenli liman olarak talep gelecek ve getirileri düşecek, bu noktada eş zamanlı enflasyona endekslilere de talep gelecek bu esnadaysa arasındaki makas açılacak, yani başabaş enflasyon oranı veya beklentisi diyelim yükselecek, bu da altını olumlu etkileyecek, yani henüz dip oluşmamakla birlikte yukarı doğru 2350-2400 bölgesine kadar en az son bir atak daha kalmış olmalı. Tabi bunlar FED'e bağlı, finans piyasalarına teslim olursa başka bir türev senaryo gelişecektir.ytd
Finasbankın piyasa degeri 41 milyar dolara gelmiş. Hay Maşallah. Endekse etkisi ne kadardır. Bir örnek.
Noluyor 26.9 a vurdu çekti