1000 psikolojik destek
Printable View
1000 psikolojik destek
Bedelsiz veriyor diye sanmayın ki istediğiniz gibi at koşturabilirsiniZ alnınızı karışlarım diyor, patron benim diyor, ben ne dersem o diyor. 2 seansta %11 saplarım diyor, bulaşmayın bu kağıda tırrekler diyor, Detan, haşere kovar gibi ky ve orta ölçekli yatırımcı kovuyor tahtacı
https://i.hizliresim.com/5914lew.png
Temettü . romanya. satışlar. bilanço. dur dur bedelsiz derken. Sağlam operasyon çektiler. İyi mallamışlar herhalde milleti ana baba günü olmuş başlık. vay vay vay 2023 de yüzde 5+ yaptığı gün 2 bilemediğin 3 kişi olurduk.
Boşbeleş spekulatif şirket g.kurullarında bu tür şeyler konuşulur, patron sürekli borsa jargonuyla hisse fiyatı odaklı yorumlar yapar ben de kınar dururdum, size ne kardeşim sen şirket faaliyetlerini anlat diye düşünürdüm, bir gün koç şirketinde hem de otosansa bu tür konuşmaların geçeceği aklımın ucundan geçmezdi, yok paralel yeşil bekliyolarmış yok bilmem ne, işi gücü bıraktınız anlık akd-grafik mi baktınız? Zaten hemen seans oncesi hem de vadelinin ilk 5 dakikasi icinde kap atilmasi bile muamma, bilanco vs kap icin saat 21/22 den once aksiyon almayan sirket maks. acilis etkisi icin en guzel zamanda kap atiyor. Direkt inceleme konusu olmali.
Bur de dediginiz gibi verdikleri cevaplar kendilerini ele vermiş. "Böyle birsey mumkun degil ama haklisiniz, disardan bakilinca suphe edilmesi normal, biz de inceletecegiz hatta gerekli makamlara muracaat edecegiz" denecegi yerde "merak etme, olur mu abi oyle sey, son zamandaki yukselis altı dolu, bizimki gibi garantili mal mı var piyasada tabi yükselecek, dün biz de şaşırdık" gibi esnaf zihniyetiyle, ortbas amacli edilen teskin teselli edici sozler itiraf olmuş.