Ulen afyon en s...b..ktan kağitlar dipten itibaren %50 yaptı sen %30 u bulmadın..Yat koçum yat kavun karpuz yatarak büyür....Hasat zamanını bekleyecez mecbur....Tabi hasat gelmeden tarlayı sel almazsa...Ya nasip...
Printable View
Ulen afyon en s...b..ktan kağitlar dipten itibaren %50 yaptı sen %30 u bulmadın..Yat koçum yat kavun karpuz yatarak büyür....Hasat zamanını bekleyecez mecbur....Tabi hasat gelmeden tarlayı sel almazsa...Ya nasip...
Afyonla evleneli 8.seneyi geçiyor sikmedik kulağımın arkasını bıraktı, orayada az kalmıştır. Bazı arkadaşlar zaman diyor zamansa zaman Türkiye de zaman kayramı yok kumar var biz yanlış ata oynadık hem sağlığımızdan hemde paramızdan olduk ben ömrümün 8 yılını bu şeref yoksunu sorumsuz yönetimin yön verdiği cimonto hissesi aldım, alırken de çimonto zarar ettirmez zihniyeti ile aldım. Çok depremler yaşadım berezilya krızi anayasa kitapcığı rusya krızi çok kaybımız oldu ama akıllanmadık hani derlerya alışkın kıçda don durmaz........
Sermaye Piyasası Kurulu' nun Özel Durumlar Tebliği (II-15.1) ‘nin 23. Maddesi gereğince yapılan açıklamadır.
Şirketimizin Güvenevler Mahallesi Fatih Caddesi N22 Afyonkarahisar adresinde bulunan çimento fabrikası arazisinin satışı ile ilgili olarak 02 Mayıs 2018 tarihinde yapılan KAP açıklamasından sonra satış sürecinde herhangi bir gelişme olmamıştır
bizim afyona bez lazım. haftaya işler zor. bir çok atlayana. tosun muamelesi yapacaklar.ytd
brawo kardeşim. işte tamda benim kavgalı olduğum konuya en güzel kapak. canlı canlı. borsa uzun vade de oynanırsa kumar olmazmış. biz hep kumar oynuyormuşuz. paranı faize yatırsaydın hiç değilse %100 e yakın kar alırdın.
Neyse biz boşuna zaten buralardayız gibime geliyor ama neyse.
piyasa fiyatlanmaya başladı inşallah devam eder dedim. vede yabancı bir sürü mal almış bu gün. ben afyon un bu gün en az 6.50 leri zorlayıp 6. 20 gibi destek yapmasına kesin gözüyle bakıyordum. düşündüğümden %10 geri gitti. az daha beklicem ve ky ya sıfır kazanç hareketlerine devam ederlerse harbiden borsadan komple çıkıcam. çıkmamak zaten dram olur yazık olur. bu kadar da olmaz yav. resmen rezalet. borsa değil resmen hortumlama yolu oldu. kumar oynasan bundan gerçekten daha iyi. biz hala bilir bilmez bu vahim düzenin içindeyiz. tüm kağıtlarda aynı oyunun olduğuınu hatırlatayım bu arada. YTD.
Endekste 101500 bekliyorum
Afyon da nasiplenir inşallah...
bana öyle geliyorki artık iç piyasa şekillenmeye başlayacak. hisse bazında da bu hareketlenme gözlenebilir. yalnız her zamanki gibi iç piyasa yine kötü sinyallerle gelecek gibi. faiz verme oranı %25 yükseldi kredi kartlarında. zaten bist aynı şekilde giderse ki gideceğini sanki afyon un son hareketinde gösterdi gibi, ky diye bir şey kalmaz. speklerde kurtulur bizde kurtuluruz. YTD.
buyrun tahmin ettiğin pisliğin bir fazlasını yaparım diyor resmen. şimdi bunlar trade yapsa bu şekilde ky ya yer varmı? kaldıki bir sürü milyon lot işlem yaptı aynı fiyatlarda. yok bu toplama hareketleri diyen olabilir. bilemem. ama bana göre değil. inşallah ben yanılırım. ama hiç sanmıyorum.
bu arada bu yorum vebal aldırır. kimse bu yazdıklarıma göre hareket etmesin. benim kişisel görüşümdür. yatırım tavsiyesi değildir.