Ulkemizin iki bakanina boyle birsey yapilmasi oldukca rencide edici bir durum aslinda. Buyukelciyi geri cagirmak, nota vermek gibi seylerden baska bir karsilik verilmeli artik.
Printable View
Trump o beklenen yaptırım hamlesini bu şekilde kullanmış oldu kanaatimce...2 önceki mesajda bahsettiğim tiyatronun devam eden bir parçası gibi gördüm...Bu da benim bakış açım abi...Doğrusunu zaman gösterecek elbette...
Bugün İzmir'de aralarında eski generallerin ve diplomatik misyon elemanlarının da bulunduğu ABD'li 66 kişi hakkında soruşturma açılması kararı verildi...Hükümet, bu papaz olayını özellikle canlı tutarak ABD'deki FETÖ yapılanmasını hedef alıyor zannımca...Ve bu gelişmeler Trump ve ekibini çok mutlu ediyor...
Papaz davasının hedefi an itibariyle Trump'ı devirmeye çalışan eski Obama ekibi küreselci çete...İşte bu nedenle gelişmelere başka türlü bakamıyorum...
TRENDHOUND reis suan geziyor. O yokken papaz olayinda acayip gelismeler oldu. Ve de
devam edecege de benziyor.
Bi ara olumluya donen Ruzgar tekrar tersine dondu. Halkbank olayinda anlasmislar bizimkiler fazladan istemisler. Yada cezayi gorun ondan sonra hareket edelim demislerdir.
belkide daha beter olur iliskiler,,,
Yorumlariniz gelecek icin nedir ?
Benim yorumum boyle (alinti).
Hayat ilginç...
Gün gelir, iç oğlanlar, padişah olur...
Hırsızlar zengin,
Metresler eş,
Eşekler adam olur.
Odundan kapı, taştan saray olur...
Gün gelir, kezbanlar destan,
Onları destan yapanlar, mestan olur.
Gün gelir, hadsizlik özgüven,
Saygı yalan, sevgi ise dolan olur...
Gün gelir, çivisi çıkar dünyanın.
Konuşamayanlar hatip,
Sifa veremeyenler tabip,
Yazamayanlar katip olur...
Ama yine öyle bir gün gelir ki ...
Verenler alır, gidenler uslanır, dönenler yalvarır...
Merdiveni koşarak çıkanların, gün gelir ayağı takılır.
Sevgisini vermeyen, gün gelir kimsesiz kalır.
Aldatan bir gün sadakat için, çalan bir gün adalet için, döven bir gün şefkat için yalvarır.
Piyon deyip geçme,
Gün gelir şah olur.
Saha da fazla güvenme.
Gün gelir mat olur...
Oyle bir gün gelir ki sen bakmazken her şey hallolur
Adalet Bakanı daha 2 gün önce "15 Temmuz ile ilgili çok ciddi bir delil ele geçirildiğini" söylemişti...Takip edilen bir kişinin en son sinyallerinin Pensilvanya'dan alındığı söylendi...Bu bilgiyi kim verdi ?!...Bu adamın bu papazla ne gibi bir ilişkisi var ?...Bunları biz bilmiyoruz ama anlaşılan o ki devlet biliyor...
Daha başkan bile seçilmemişken "Türkiye'deki bu darbe girişimi Obama ekibini işi" diyen Trump, bu davayı çok yakından izliyor ve her konuda destek veriyorlar...Yoksa o sinyallerin oradan alındığını bizim tespit etmemizin mümkünatı yok...Oyun çok karmaşık, biraz kafa yorayım desen kafayı bozacak cinsten...Yoruldum a.q...
Gelde cevapla şimdi bu soruyu...Alıntı:
Yorumlariniz gelecek icin nedir ?
Yedin bitirdin lem HALKB beni...Ulen trend tam kaçacak zamanı buldun sende...