https://www.idefix.com/Kitap/Olaganu...=0001728701001
SM-N950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
https://www.idefix.com/Kitap/Olaganu...=0001728701001
SM-N950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
TÜİK in hokus pokus verileri ile bile baskılanmış enflasyon %16 larda iken birileri hala brüt %19 net %16 Tl faiz alcağım diye bankaya para yatırıyorsa bir numaralı enayidir.
Vay ben de bu altınları bana 2.63 den kim kakaladı diye merak ediyordum :))))))) Şimdi anlaşıldı mesele.Şaka bir yana 1.84 de seçimden hemen sonra başladığım gram altın maceram,1.94,2.03 ve 2.63 alımlara devam ediyor.Bozmaya niyetim yok,gelecek yılda altına devam,seviye farketmez valla,ben hep alacağım bu ara :))))))
Politikalarda değişiklik yok
Beton ekonomisine devam...
Üretim yok...
Faiz artışı yok...
Tasarruf yok itibardan...
SONUÇ:
dış kaynak yok...
Katar bile bu kafaya destek olmaz...
Dolar ateşli olur...
Dış güçler saldırıya devam eder...
Vatan millet sakarya...
bence büyük çoğunluk alan aldı zaten evlerini ve müthiş bi arz var, ben almamda siz alırmısınız kiraya vermek için ev vs.
herkes bıktı zaten kredi ödemekten maaşı aldığı gibi bankaya kredi ve kredi kartı olarak yapıştırmaktan, taze bedenler bulurlarsa bilmemde ben kiracı falan almiim daha artık... isterse yüzde 50 indirim yapsın, mantığım bu şu ara.. kiraya versen nolucak milletin işi sallantıda zaten..yabancılarda yatırımı kesti... bu tabi herşey yolunda gider ve o inşaatlar tamamlanırsa mütahit batmazsa vs..iyi senaryo olsa bile...
bu arada bar mum bilmemde enflasyon rakamı açıklanmadan doların düştüğünü pek hatırlamıyorum, bu hafta sanmıyorum geri gelse bile benim için olsa olsa alım fırsatı olur ancak.. ki bırakamazlar bana göre... amerika suriyede yine bi haltlar karışıtırıyo ben tozpembe bi resim görmüyorum ortada...
Tl mevduatçıların parası hibe kredi olarak aç tavuklara dağıtıldı onlarda bu kredileri işlerini geliştirmek yerine oraya buraya hatta Dolara yatırdı şimdide bu kredilerin çoğunun geri ödenmediğini düşünüyorum. Düşünüyorum diyorum çünkü hiç bir yerde bununla ilgili geri ödendiğine dair bir veri haber yok. Dost acı söyler, TL ciler paralarınızı hırsızlara yem ettiniz enayiliğinize doymayın.
Blombergde çok net bir adam var fibabanka temsilcisi çok açık ve net konuşyor