Printable View
17.75 lere çektiler TL mevduat oranlarını...Haftabaşı 19 idi p.tesi sabahı...
Alıntı: Originally Posted by altivec odea burgan güncel usd oran alan var mı? burgana sordum bugün 21.10 verdi 32 gün için. miktar 71k
Alıntı: Originally Posted by hellistheothers burgana sordum bugün 21.10 verdi 32 gün için. miktar 71k usd diyorum TL değil...
Alıntı: Originally Posted by altivec usd diyorum TL değil... pardon o kısım gözümden kaçmış.
Alıntı: Originally Posted by EREGLTUPRS 17.75 lere çektiler TL mevduat oranlarını...Haftabaşı 19 idi p.tesi sabahı... haftaya pazartesi enflasyon oranı açıklanacak. bankalar oranlara baltayla indirmeye başladı.
Alıntı: Originally Posted by Trade Shark haftaya pazartesi enflasyon oranı açıklanacak. bankalar oranlara baltayla indirmeye başladı. 01 Ağustos Perşembe 12:01 İTO: İSTANBUL'DA PERAKENDE FİYATLAR TEMMUZ'DA YILLIK %16,08 ARTTI 01 Ağustos Perşembe 12:01 İTO: İSTANBUL'DA PERAKENDE FİYATLAR TEMMUZ'DA AYLIK %0,04 ARTTI
Alıntı: Originally Posted by Webster Arkadas hakli sanki biz bu is icin cafeyi kurmadikmiydi 😃😃😃😃😃😃😃😃 Alıntı: Originally Posted by Webster He aydincim evet ama biz bu basliktan bu yuzden kovulmustuk 😃😃😃😃 Vk11 e caktim yuzde 30 Alıntı: Originally Posted by NewsTR Ceza yazmadan diğer konuya geçin :seyt: Birazdan myfinans gelir yazmaya para lazım zaten :kmk: iç tüzüğe aykırı yazışmalar yapanlar oran yokmu oran😃 oran verin mümkünse yüksek olsun😄
Alıntı: Originally Posted by aydinc anlaşmalı firmalardan alınanlar için Degil ustad degil Malesef degil Herhangi bir evi alsanizda 0.99 oran Bir haftalik zararim 40k Bu hafta ceksem 40k dusuktu...