şu saatten sonra doların önüne kimi koysan yer yutar. Ama bizim bilmediğimiz ne var?
şu saatten sonra doların önüne kimi koysan yer yutar. Ama bizim bilmediğimiz ne var?
Aynen...bana da öyle dediler..Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dünya ekonomisini elinde tutanlarla oyun oynuyorlar...
İlk defa para piyasası balinalarını bu kadar kızgın görüyorum. Paranın dini ve milliyeti olmaz derler ama bu sefer yedikleri kazık nedeniyle inatlaşmaya girdiler. Bu hayra alamet değil... Bu adamlar Dünya nın her yerinde piyasa içindeler ve Ülkeler ve siyasete göre değil, karlılığa göre iş yaparlar. Zaten bazı işaretler Ağbal ın son 15 gününde sosyal medyada vardı... Ağbal Londra ile anlaştı ve verdiği taviz ile adamlar parayı yığmaya başladı. Faizin artırılmasına karşı olmalarına rağmen Ağbal dinlemedi ve Londra ya söz verdiği gibi artışı yaptı. Ve esas engel jöleliyi sorgulamaya ve incelemeye başlayınca d*****n kuyruğu koptu.
Bence bu işin arkasında jöleli var ve Saray devlet içinde devlet gibi hareket ediyor. Zaten yazılıp, çiziliyordu da efsane olarak kalıyordu. Son durumla ayyuka çıktı.
Balinaların yapılan bir şeyi unutmadığı, yaşadıkları kolonilerde işbirliği içinde ortak haraket ettikleri belgesellerde izlemişinizdir.
Balinaların kinci yaratıklar olduğunu unutmamak gerekir.
Fais işinden çıktım ve bu yönetim olduğu sürece yokum. Gerekirse fizikiye hemen geçmek üzere gardımı aldım.
Bu konuda forumda bana ilham veren Dudu usta, Coutionary Usta ve Deniz43 Usta, Jon Dowes ve RXPU ya teşekkür ederim...
Kişisel görüşlerim olup Yatırım tavsiyesi değildir...
Saygılar
Stopaj oranlarında indirim olmadan önce 1 yıl ve üstü vadelerde stopaj kaçtı mevduatta ?
Swap in 1400 olmus anlami nedir
M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
200k+ dolar için
Vakıf 2.1
Halk 2.3
Bize söyleyen çıkmamıştı ama biz söyleyelim..