Ben de düzeltim mi şimdi ?
Bak gene soru :one::kahkah:
Printable View
Alparslan Kuytulun ekibi Ramazan da üç tane camide itikafa girmişler. Buna karşılık valilik kararıyla camiye operasyonu yapılmış bir kaç bekçi biber gazı sıkmış. Bu da demek oluyor ki akp li olmayanlar itikafa giremez. Allah'ın evinde ibadet edene terörist diyor. Bunlar var ya bunlar zerre alakalı değil
Sosyal yardım verilmeme şartları. Hane halki esas olmak şartıyla memur, emekli SGK li çalışan, işsizlik maaşı alan vs alamaz. Burda saçma olan işsizlik maaşı alan 2-3 çocuklu bir aile kirada oturuyorsa alamaz. Bence buna uygun insan bulamazlar bunu AKP lilere verirler.
Ben tankın yanından geçtim o da geçseydi'' demiş malum zat.:)
Adama diyorsun ki ; '' sen 15 temmuzda sıvıştın tankın önünden geçtin gittin.oysaki direnmeliydin(daha önce bu beyanatları var)...''
Adam cevap veriyor..''siz de sıvışsaydınız...:oleyo:''
ALLAHIM SANA GELİYORUM..
cnn türk tv de bu konu var..
Kuş iyi kar açıklamış uçmadan herkesi terse yatırdı..
Hepsi palavra,bilanço da ,kar da,zarar da.Bir gurup toplamış işte her gün şortçu ,3-4 ayda bir de sağlam longcu soyuyor .Var mı ötesi.Zarar etse ne olacak ki .Pamuk eller cebe.
Boşuna burada madara olduk.2020 Eylül-Ekim de bile kripto BTC,ETH alsaymışız tüm borsa zararını çıkarıp kar edecekmişiz.-Yeni şeyler söylemek lazım -vecizesi böyle durumlar içinmiş.