Market Cap: $269,778,353,100
BTC Dominance: 48.4%
Printable View
Market Cap: $269,778,353,100
BTC Dominance: 48.4%
Evet BTC tüm marketin yarısına ulaştı. Altcoinciler BTC ye dönüp trade peşinde. Şimdi hepsini aynı sepete koyup çalkalama zamanı.:cool:
10.6xx usd civarına kadar yeşil bir Çıbık bekliyorum ( haftalık bar ) , tamamiyle duygusal ...
Mümkün...
d olarak etiketlediğim yer b ise bu fikir doğru çıkabilir. Bu yüzden short olarak 1/4 deyiz.
Yalnız yakın çekimde son dalganın düzeltmesi kritik seviyenin altına düştü. Bu her an olası aşağı tetikleme de getirebilir. BTC market capi tüm marketin yarısına geldi. Bu da aynı sepete yumurtaların yarısı kondu demek. Oyuncular BTC de. Olası yangında EXIT kapısının önünde yığılma olabilir de.
Olası ifadeler.:cool:
BTCEXIT
BTCEXT
CRYEXT
CREXT
Binance Türkiye telegram grubunda millet bezmiş, saçları yolar durumda. Zararı büyük olanlar kabullenmiş herşeyi beklemekte. Paralar pul olmuş çünkü, satmanın anlamı kalmamış. Alt coinlerin BTC 5800$ civarındaki rakamlarının daha da aşağısını 7000$ seviyesinde görüyoruz. Altlar o zamana göre kabaca en az %30 civarı daha da düşmüş durumda. BTC'nin 5000 lere doğru gidişatı olursa neler olur düşünmek bile istemiyorum şu an.
Zamanında 13 USD'ye vuran ICX şu ara 0.85 USD. Verge(XVG) 0.018 USD civarında. Gerçekten altlar sıfıra doğru gidiyor.
Sn mustaine,
Zamanında aynısı oldu. Ben XJO da idim. Toplam capi 2000 dolara düştü sorna 1 milyon dolara çıktı. Benzer döngü yine gelişecektir.
Baştan toparlar isek.
1.Nesil kripto para. Coin olarak tabir edilen en basit kripto software. Mesela, BTC, LTC, DOGE. İlk nesil oldukları için bir kısım değerliler. Ama çoğu yetersiz ve yeni tekloloji içermiyorlar ve bug barındırıyorlar. (BTC den forkla yeni nesile geçiş hedeflendi ama tutmuyor). Merkezi Bir exchange sitesine ihtiyaç duyarlar. Mesela binance.
2.Nesil kripto para. En öne çıkanı Etherium. Üzerinde token barındırabiliyor. Tokeni bir nevi FON gibi düşünebiliriz. Yani bir yatırım fikriniz var token satıp hayaliniz gerçekleşebilir. Tabi bu hayaller genelde kısa zamanda zengin olmak içindi.
3.Nesil kripto para.
İşte burada yeni fikir ve hayeller var. Bir kısmı gerçekleşti. Mesela merkezi olmayan exchange. Merkezi olmayan exchange ne demek ? Hiç bir aracıya ihtiyaç duymayan takas sistemi. İnsanoğlunun müthiş hayali. Bence çok çok güzel bir ekonomik olay.
Bu düşüş sonrası 1.nesile neredeyse tamamen.2 nesile çoğu/kısmen veda etmeliyiz. Ve yeni fikri yeni kropto parayı yeni özellikleri ile bulmalıyız.
Eskileri ne mi olacak ?
Büyük olasılık tepeden 100 de 1-3 arasına düşerler.
Peki ben ne yapacağım...
İlk önce BTC nin dip traması ile önce kabasından sonra ince ayar ile dibini bulacağız. Sonra bu BTC ile altcoinlere böleceğiz. Tercihen 2.nesilden ayakta kalacağına inandıklarımız.
Çünkü BTC dipten dönerken işi bilenler BTC de beklemeyecekler. Onu zaten vatandaş satamadan bekleyecek. Biz BTC dipte iken altcoine geçeceğiz. Zaten altcoin düşecek yeri kalmayacak o günlerde.:whistling:. Altcoinlerin tavana doğru gittiğini gören vatandaş BTC yi bırakıp alta yönelecek o anda altlar zaten deli pumplacaktır biz orada diğer trene binmeyece çalışacağız.:whistling:
Secbul hocam XLM hakkında ne düşünüyorsunuz? Yukarıdaki nesillerden hangisinde sizce?
Zira 0,2750 maliyetle bekliyorum... Bir de grafiğini atabilir misniz zahmet olmazsa?
Teşekkürler...