ahmet beyde para çok merak ediyorum 30-40 sattığı dairenin resmi satışını kaçtan gösteriyorlar göstermiyorsa aradaki para nereye gidiyor bütün hisseleri toplamadan götürmez... haram çiğerine kadar işlemiş bu milletin...
Printable View
Gitmeyi çok isterim ama beni içeri almazlar..;-))
Burada veya başka yerde dediğim her şeyi orada da derim hiç şüpheniz olmasın, eskiden sürekli yatırımcı ilişkileri ile arayıp konuşur yada mesaj yazardım, fakat cevapların içi boş olduğunu gördükçe ne aramaya ne de kurula katılmaya gerek olmadığını gördüm, çünkü bizleri umursayan bir yönetim yok, olsaydı temettü teklifi verenlerin karşısına bütün oyları ile 'Hayır' diyerek dikilmezlerdi daha önceki kurul toplantılarında..!!!
Toplantıya tek mesajım var, o da;
"Size rağmen burada olmaya devam edeceğiz" ..!!!
Yatırım tavsiyesi değildir...!!!
icerde pasta kurabiye yiyen bir ortagimiz yokmudur acaba
hem düşürüyor hemde alınca kızıyor düşürme kardeşim bizde almayalım zaten paramızda kalmadı ALLAH sonumuzu hayır eylesin...
burada 20 den satmayıp 11 den satan emeklilik fonlarını yönetenlere ALLAH BELANIZI VERSİN DEMEK istiyorum... milletin tasarruflarının içine ettiler karşılığında ne aldılar acaba günahları boynuna..
İşin kötüsü ben imam-hatip mezunu değilim..;-))
Ama bakıyorum da sen benden daha iyi beddua etmeye başladın, imamlık sende de var galiba..:kahkah:
Aslında linux şifreyi verdi geçen gün, iki yıl öncesinin hareketleri diyerek, dünde açıkça yazanlar oldu
" Dvk_Psh said:
Dün 11:33
bakiniz 1,70-4 tl hareketi tabi bölünme oldu onuda hesaba katin pls
Özakta tarih tekerrürden ibarettir buda not olarak kalsin"
Bazen şeytan ayrıntıda gizlidir..;-))
Yatırım tavsiyesi değildir...!!!