Siyaset uğruna yaptığın şey dine zarar veriyor. Ya sende beyin yok. Ya da menfaatci karaktersiz tayfadansin.
Printable View
Son cümlesi doğru. Belki senin savunduğun kişiler Yüce Mevlanin gazabına uğrayacak. Belki iftira hakaret ettiğin kişiler mükâfatı görecek. Dini imanı şahsı menfaatin için değil Kutsal kitabın içindeki hükümlere göre ver. Şüphesiz Allah Din Kutsal kitabımızda ne adaletsizliğe ne liyakatsizlige ne rüşvet adam kayırma yolsuzluk iftira yoktur. Yarın Hz Ömer çıkıp gelse şuan en tepeden en aşağıya çoğunun kafasını keser.
[QUOTE=realities;6314595]ben BOP eş başkanıyım yahu, hem de gerçek milleyetçi eş başkan, sizler ise amerikan uçakları..[/Q
!!!!!!!!!!!!!!!!!!.............
Anlayamadım.....!!!!!!!!!
Millet ittifakı liderlerinin tek geliri maaşı olduğu için bir iki üç maaş bağışlıyor. Aileden zengin olmayıp sonradan zengin olan günümüz siyasiler milyon milyon veriyor o da gerçekten verecekse. Kimse demiyor ki bu maaş ile bu parayi nasıl biriktirdi.
sise 141 milyon
eregl 322m
thyao 399m
tuprs 623milyon
krdmd 190m
sasa 251m
bazı tahtalarda kapanışta tavanda alış için bekleyen taleplerin TL cinsinden karşılığı,
Yarın viop pay vadelide pegasusta yüksekten açılış olursa kısa poza girilir gibi geliyor bana. Çünkü üniversitelerin kapanmasıyla öğrenciler memleketlerine dönecekler ve iç turizmdeki canlılık bayağı azalacaktır. Bir de depremin havayolu ile iç seyahata ayrıca olumsuz etkisi olabilir diye düşünüyorum.