Ne enteresan kağıt mış bu ya ya bas şunu 3.30 a 3.10 kadar sende rahatla bizde :) yada kıpırdat biraz kim bunun speği tahta yapıcısı ya tanıyan var mı :kmk:
Printable View
Ne enteresan kağıt mış bu ya ya bas şunu 3.30 a 3.10 kadar sende rahatla bizde :) yada kıpırdat biraz kim bunun speği tahta yapıcısı ya tanıyan var mı :kmk:
Buralar biraz sakinleşince güzel şeyler olacak inşallah))
HUAWEI G7-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayin kuzey çıkalı biraz zaman oluyor. 2.6 dan beri topluyorum bende. Nispeten eski sayılırım. 6 8 10 olur mu bilemem ama 5 olacağını çok büyük olasılıkla düşünüyorum. Ytd.
SM-E500H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ya beyler burası borsa işte hep ters köşe biz çok büyük ümitlerle devam ederken fabrika haberine dahi tepki vermemesi çok ilginç oldu ben de bundan dolayı vedalaştım ancak sabreden orta vadede muhakkak zararını geri alır birde sabretswnde zararını geri alamıcağın bitik kağıtlar var neyse kağıdın geleceği gerçekten parlak en fazla 2 3 ayda eski zirvesini yakalar diye düşünüyorum
SM-C5000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bilmediğin kağıda girince zarar oluyor
Şirketin tek sorunu yüksek borcu finansman giderleri 54 milyon çok yüksek bir oran...euronun 3,95'e geri gelmesi bilançoya 13 milyon ilave katkı yapar müthiş bir rakam...yaptığı işten bir hayli para kazanıyor onda hiç bir sorun yok büyüme şahane göz kamaştırıyor piyasa değeri o yüzden yüksek beklenti çok büyük...karlılığı yıllık 35-40 milyona çıkarması özsermayeyi toparlar ayrıca finansman giderlerinde toparlanma şart buda karlılığı daha da artırır...Şirketin agresif büyüme dönemine girdiğini görebiliyoruz bu da yüksek maliyet demek borçluluğa buna bağlıyorum bunun meyvelerini yemege başlıyoruz düzce fabrikası faaliyete girdi hayırlısıyla...ciro ve karlılığa pozitif katkısı ne kadar olacak sabırsızlıkla bekliyoruz...
https://i.hizliresim.com/Prg3p8.jpg
Kötü birşey bulmaya çalışıyorum acabagözümden kaçan birşey var mı diyorum yüksek borçtan başka bir sıkıntısı yok amma orada da %30 düşüş var...bilanço konusunda daha iyi olan arkadaşlar yanlışsak düzeltsin lütfen...