Hocam ilerde bir kagitla ilgili samimi sekilde ne dusundugumu tespit edip, tersini yapacagim. Bu stratejimin kisa vadeli tradelerde kazandiracagini dusunuyorum. [emoji1]
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Hocam ilerde bir kagitla ilgili samimi sekilde ne dusundugumu tespit edip, tersini yapacagim. Bu stratejimin kisa vadeli tradelerde kazandiracagini dusunuyorum. [emoji1]
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Umarım başarırsınız ama... Çooook spesifik mesele hocam. Düşüncelerimizi etkileyen o kadar çok değişken var ki...
Trend takibini en iyi yöntem olduğu için değil. Büyük düşüşlerden koruduğu ve büyük çıkışları kaçırmadığı için önemsiyorum. Göstergeler vb hep parayla çiziliyor. Velhasıl-ı trend varsa para var.
Asap hc tahtaci espiriydi. Her espirinin altında bir gerçek yoktur. Bu gelen adamla mucadelemi gördün ayrıca. :)
:( Fena verdiler kucağımıza dostum yahu. Aşağı yönü trendde maliyeti düşürene kadar 1000 takla attım.
Ama acısını çıkaracağım inşallah. Son 3 yılın en uzun yatırımından en çok % yi kazanmaya ahdettim.
Süper ders oldu yalnız.. Bütün algoritmayı kökten değiştirdim o derece. Du bakalım. Sonumuz hayırlı olsun.
Şimdi aynı düşüşü bende yaşadım. Ama benim için 4 lü fiyatlardan 8 e çıkmış bir hissede absorme edilen ne? Ben hissenin son aldığım noktasına bakarım ki 635-45 idi ve gap boşluğunun altını görür diye bekledim uzunca bir süre hisse fiyatınin nereye ciktigina psikolojik olarak bakmadım. Diğer hisseleré odaklandim ama teknik cok bilmememin faydasımi diyelim sabır mi diyelim ya da yılların bekleyişi ile yıllanmış mi diyelim. Gap altına girdim. Nitekim oldu da. Kords sodaya göre daha zor çünkü ortada bir emtia var ama çeşitlilik ve satış kar marjlari daha esnek. Bilanço kestirimi daha zor. O anlamda. Ytd.