Görüşlerimi yazmışım zaten...
Printable View
reis adalet işlerindeki avrasya grubuna dikkat etsin.abd ile orta yol bulmasını engellemek için adli olay yaratıyorlar.
Aynı zamanda anlaşma yapılacak abd yönetimini gözetmesi gerek.
yoksa çok sapkın TR düşmanı abd grubu mevcut.
Zarrab davasının işbu hükümet (hatta Erdoğan) açısından ne derece önemli olduğunu bir kaç kez yazdım...Yeterli güvence vermemişler belliki…Erdoğan bu tip bir riski asla almaz...Alıntı:
Bizim taraftan anlatıma göre de Atilla konusunda ve bankaya ek bir soruşturma olmaması konusunda anlaştık. Brunson da bir sonraki mahkemesinde serbest kalacaktı. O aradaki vakti de evinde geçirecekti. Pence işi bozdu.
Bu yazının hemen üzerine 2 hafta önce paylaştığım üstteki yazıyı yeniden hatırlatmak isterim. (Sayfa 347 ve sonrası)
O dönem bu yazı üzerinden dönen tartışmalarımızı da okuyabilirsiniz arkadaşlar. Nedir bu Avrasya grubu derseniz, böyle düşünenler
Ben algıda seçiciliğin sağlanması için yazdım. Yoksa tüm detaylarına vakıf olduğum bir oluşum değil. Bir yere not edin ve gündemi izlemeye, ayrıntıları yakalamaya devam edin. (Ben aklımın bir yerinde tutuyorum bunu)
O yazıda anlatılan bir komplo teorisi olabilir elbette. Onlar adamların düşünceleri ve ben onları ben de aynı fikirdeyim demek için yazmadım. Hayalleri böyle olan insanlar var ve tepelere yakınlar demek için yazdım.