hadi gözün aydın gelmi,ş ikigözün
Printable View
Ya bilgisiz ya sallıyor. Oraya giden türkler de gelen türkleri söğüşlemek için bol keseden atıyor. VIOP forumunun konusu değil o yüzden cevap yazmadım ama bazı doğru bilgileri vereyim.
650 bin yaklaşık nufüs. Yüzde 10 müslüman. Türk sayısı 15-20 bin civarı. 3 sene önce 2000 idi.
Yerel halk artan türk sayısından (gidenlerin çoğu üçkağıtçı) rahatsız ve iş yapma konusunda temkinliler.
Türkler türkiyede karadağ konsolosluğu açtı. Karadağ'ın zaten konsolosluk açabilecek bir parası yok. Yerel basında alay konusu oldu.
Şirket kurduğunda 230 euro devlete 200 euro da muhasebeciye her ay veriyorsun.
Marlboro 3,40 winston 2,80 euro.
Toyota Corolla otomatik benzinli 2013 model 80bin km'de 4000 euroya alınabilir. Bahsettiği A4, 99 model falan muhtemelen.
Polo, fabia tarzı 1,0 motorlu küçük segment araçların sıfırlar 13-15 bin euro civarı.
Market fiyatları yaklaşık olarak doğru. Ancak euro kazanmıyorsan türkiyeye göre alkol dışında pahalı kalıyor.
Kışın ölü bir yer.
AB'ye girmeleri bugünkü şartlarda imkansız. Rusların kara para aklama cenneti olmuş.
Not: Karadağ'da şirketim ve evim var. Lütfen özelden yazmayın yardımcı olamam. Sadece kendiniz iyice araştırma yapın. İnternet aramalarında blog sayfalarını okuyun. Danışmanlık şirketleri hayal satıp çok güzel söğüşlüyor.
ERDOĞAN: (S-400 TESTİ) ABD'NİN YAKLAŞIMI KESİNLİKLE BİZİ BAĞLAMAZ
ERDOĞAN: TEST YAPMAYI DA KALKIP ABD'YE SORACAK DEĞİLİZ
ERDOĞAN: (S-400) BİZ KARARLIYIZ, YOLUMUZA DA AYNI ŞEKİLDE DEVAM EDECEĞİZ
Erdoğan: "(S400) Bu testler doğrudur, yapıldı, yapılıyor. Amerika'nın bu yaklaşımı kesinlikle bizi bağlamaz." -AA
Kaynak : Anadolu Ajansı
sabah millet şortları nassıl kaptırdı ama makinaya .............. :kahkah:
Bak kıvırdıkça kıvırıyorsun bu kıvırmaları bana değil koca na yap ,
banka kötülenmez bu borsada isen alım satım zamanları vardır.
bu alım satım için bizim ülkede temel hikaye gerekli , nasıl cumadan beri bankaları yukarı sürdüler neden 1.batık kredi hikayesi 2. faiz artırımı neden dışarda kalayım treda ettim .Bak bu açık seçik yazdım VİÇOŞ .
KAP: ARZUM [ ] ARZUM ELEKTRİKLİ EV ALETLERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Özel Durum Açıklaması (Genel)
Orjinal Link:
https://www.kap.org.tr/Bildirim/883266
Şirketimizin halka arzına yönelik
olarak Sermaye Piyasası Kurulu'na ("Kurul") 12 Ekim 2020 tarihinde
başvuru yapılmıştır. Taslak izahname şirketimizin www.arzum.com.tr ve halka arzda satışa
aracılık edecek Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş.'nin www.ykyatirim.com.tr adresli internet
sitelerinde yayımlanmıştır. Taslak izahnameye buradan ulaşabilirsiniz.
Şirketimiz paylarının muhtemel
halka arzına ilişkin izahname henüz Kurul tarafından onaylanmamıştır. Kurul'un
onayı sonrası kesinleşen izahname ilgili sermaye piyasası mevzuatı hükümleri
çerçevesinde ilan edilecektir.