Printable View
Allahım sana geliyorum 2-1
Alıntı: Originally Posted by aydinc Emmi Vestel vesbe bunlar güzel Odas ve Ostim.i de beğeniyorum Tavsiye olarak kimse algılamasın :kmk: Yataya yakin hafif alicili
Alıntı: Originally Posted by cow_boz Allahım sana geliyorum 2-1 Bence de kalpten gitcen gibi Sakin ol da
Caki sen neyin sevincini yasiyorsun Gs ye 1.1 veriyor 100 k eder 110 k 40 k icerdesin
Aydinim sen ne dusunuyorsun caki hakkinda? Yataya yakin hafif alicilimi
Alıntı: Originally Posted by Webster Caki sen neyin sevincini yasiyorsun Gs ye 1.1 veriyor 100 k eder 110 k 40 k icerdesin Üstadım GS 1-0 yeniliyorken GS yenerin oranı 2 civarındaydı. Ben 1.75'den aldım canlıda ;)
Alıntı: Originally Posted by Webster Aydinim sen ne dusunuyorsun caki hakkinda? Yataya yakin hafif alicilimi Emmi dentalsepet ve dentrealMarket'ten sipariş oluşturuyorum şuan O dediklerin ilgimi çekmez :kmk:
Alıntı: Originally Posted by myfinans Durup duruken aklıma ne geldi. z kuşağından sonra ne kuşağı gelecek. Kuşaklar bitecekmi yoksa? z kuşağı tepe olacak üstad. Oradan tekrar geriye dogru gelecek. Yumuşak g (ğ) ye geldiğinde herhalde dünyanın sonu gelmiş olur.