Anayın a…. düşür anayın a….!
Buralar yetmez karakterini s…….!
Sana her saniye sövüyorum!
Her an seni ve tüm sevdiklerini anıyorum!
Çıkarsanda söveceğim!
Her haline söveceğim!
Senin gibilerin bu dünyada nefes alması haram!
Printable View
Anayın a…. düşür anayın a….!
Buralar yetmez karakterini s…….!
Sana her saniye sövüyorum!
Her an seni ve tüm sevdiklerini anıyorum!
Çıkarsanda söveceğim!
Her haline söveceğim!
Senin gibilerin bu dünyada nefes alması haram!
Arkadaşlar! Bugün kapanış önemli.Zira yarın büyük bir ihtimalle bedelsizin onaylanacağı bülten günü.Bizi bu şekilde sıkıştıran,A1 den Ak yatırım'a virmanlanan 1.5 milyon lotla ilgili durumdu zannımca.Akyatırım'a virmanlanan malın satışı bugün itibariyle sıfırlanmış , bitmiş görünüyor.
Bekleyelim bakalım .......
Rahmetli 02 Mart 2023 de 42-44 fiyat aralığında sattığını bildirdiği 2.187.000 lot miktar takasa girdikten sonra ,çok aşağıda ki fiyatlardan seanslar da satışı yapıldı.Demek ki rahmetli bayağı iskontolu satmış ki;Tefecilerde 30'lu fiyatlardan rahatlıkla sattılar.....
Yazmayacaktım ama yazacağım. Geçen hafta Perşembe günü trafik kazası sonucu ayağım ciddi şekilde 2 yerinden kırıldı. Ve 14 vidayla implant takıldı. Bu hayatta her şey bir sebebe bağlı. Kadere iman etmiş ve her şeyin Allah’tan geldiğine inanan bir kulum. Biliyorum uzun süre yatağa bağlı kalacağım. Hayatta bir çok acıyı yaşama fırsatı yakaladım. Bu da serüvende yaşanılan farklı bir tecrübe olarak kayıtlara geçti.
Halime şükrediyor ve yoluma devam ediyorum. Ancak bu süre zarfında çevremde var olan parazitleri ve gerçek dostları tekrar test etme imkanına kavuşmuş oldum. Düşmanlar haketti keşke daha beter olsaydı, dostlar ise verilmiş sadakan varmış dediler. Düşmanlar yanıma gelmemek için bahane ararken, dostlar koşarak geldiler. Velhasıl ne olursan ol içine düştüğün durum bakımından sorgulanacaksın.
Bu dönem zarfında uzun zamandır okumayı düşündüğüm kitaplarıma kavuşmuş oldum. Borsaya telefonumdan ara sıra bakıp ekrana gülüp malum şahısları anıyorum.
Şebekeleri kabus gibi, avlarına düşen insanları itinayla tokatlamak hedefleri.
Siz hayatımızla oynadıkça, bazı şeylere sebebiyet verdikçe düştüğüm tuzaktan nasıl kurtulacağımı değil intikamımı nasıl alacağımı düşünüyorum! Allah büyük!
Sevgili ustun1,
Bizim davamız menfaat değil ki susalım.
Benim dağımda ki bahçemin ne köyle, ne büyük şehirlerle bir ilgisi var. Benim bahçem, zamana yeni bir usülle hükmetmek isteyenlerin ak örtülere bürülü masalara yerleştiği bahçe. Işık doğudan geliyor. Nar cennetten iniyor. Kuşların kanat çırpışları bir zebur ahengini, ve bir incil muştusunu taşıyor. Su kevserdir. Su zemzemdir. Su kurbanın kanını yıkıyor. Su, çocuk İsmail’in topuklarından fışkırıyor. Sanki bahçe, bütünüyle Rahman Suresinin bir tablosu, bir panoraması. Ciğerlerimiz mercan. Benim bahçem, senin ruhunun öz bahçesi, insan! Zaman topraktır orada. Çitini Yasin Suresi çevirmiştir. Sure bir surdur. Kapısı da Fatiha. Ve düğün var dağımda. Yağız atlar üstünde atlılar geldiler. Ve yaşlılarımızın duaları dağın ucunu dolandı. Evlerden ve fenerlerden tatlı bir hüzün, bir petrol lambasının ışığı gibi yavaş yavaş yanmakta. Bu gece dağımıza gökkuşağını konuk olarak çağırdık. Leyla Mecnun ışığı gibi, bölünmüş ayın iki parçası gibi iki ev birbirine yaklaşacak. Sonra ondan bir yeni ev daha doğacak. Tüfek sesleri bulutları deldi. Kuşlar ürpermeyecek. Onlar da, serçelerin tümü de, hüthütler de, karıncalar ve arılarda, başakların sararmış alanı da çağrılıdır toyumuza. Peygamber makamı en yüceden çiçek tozlarını serpti dün evlerimizin, hücrelerimizin üstüne.Tozlar: “Çoğalın” dedi. “Çoğalın ey kutsal yağmur taneleri.” “Artın yeryüzünün süsleri. Sizinle birlikte gök de yeryüzünde artmış olacaktır der gibi savruldu çiçek tozları. Kutlu ölüler ve dirilerden yükselen damlacıklar. Gül zerreleri.
Davamızı en güzel Sezai Karakoç üstadımız ne güzel belirtmiş. Hep beraber barış içinde güçlü bir biçimde tüm dünyaya adaletimizi göstersek kötümü olur..? Davamız belli amacımız belli.. Hepsi Hak yolu..
Allah insanların üç beş kuruşlarıyla dalga geçenlere fırsat vermesin. Allah yalana dolana ışık tutanlara beraber oyun kuranlara fırsat vermesin! Allah tuzak kuranların en hayırlısıdır.
Selam ederim Şemse, Mevlanaya, Hızıra..
Buyursunlar konuk olsunlar bu gece muhabbetimize, rüyalarımıza..
Hekimoğlu kardeşim geçmiş olsun
Rabbim şifalar versin
hekimoğlu kardeşim
Geçmiş olsun
Allah şafi ismiyle şifalar versin
Tez zamanda eski sihhatine kavuşmanı temenni ederim