aylıkta bir ortalamadan bahsetmiştim hatırlayan var mı. hani hep o ortalamaya değiyor demiştim.
Printable View
aylıkta bir ortalamadan bahsetmiştim hatırlayan var mı. hani hep o ortalamaya değiyor demiştim.
Mesele dünyada doların trendi değil Türkiye'deki trend ..borç çok fazla.
MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
2 yıllık göster ve faizi 10 altına kalici dusmedikce ve cds 120 civarına gelmedikce dolar kalıcı düşmez.1 dolarım dahi yok.ben vade lideyim ...ama gerçek bu
MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şunu unutmayın BIST te yatayda gezdirip Dolar düşüyor algısı ile çakmaları lazım. Şimdi BIST te hisse alanın ebesi dikilecek. Max 115000 bin gösterirler. Ama yatayda iki ileri iki geri yerli hisse alıcılarına ve yerli emeklilik fonlarına malı kitleyecekler.
Zaten CARRY TRADE ile tahvil bono ya çılgın para girdi. Doları yüksekten bozup 3.80 lerden TL ye donup 6-12 ay %15 ten bağladılar.
Dolar duştu algısı MEDYA da daha da çoğalacak. Dolar düşünce kriz biter algı olarak yerli yatırımcı da. Çünkü aptaldır.
Bunlar hem BIST ten kazanıyor. Hem tahvil bono dan.
Dolar bazında korkunç bir kar yapacaklar. Minimum %50 net kar olacak dolar bazında.
Bu paralar sizin gibi troll enayilerin cebinden çıkacak ve yabancılar bunu saunalarda enayi bonusunu nasıl aldık diye konuşacaklar. Bana giren çıkan yok.
Sonuç olarak kazanan bir sonraki seçimde mevcut iktidar olmaz. Merak Akşener veya kimse alternatif onu patlatır yüksek işsizlik. F 1$ devletin kritik noktalarında kripto olarak kaldıkça bu global çete hep kazanır para piyasalarında.
Gecen rusya da bir olay oldu videoda izledim
Hala etkisindeyim.
Rus dunya vucut gelistirme sampiyonu bir adam. 120 kilo kas yığıni devasa dag gibi bir adam.
Karsisinda en fazla 1.65 boylarında siradan vucudun biraz fazlasi sokak dovuscusu.
Tartisma kavgaya dönüyor. 1.5 dakika icinde o dag gibi adam iki uc hamle ile ölüyor.
Cok kotu uzucu bir olay. Kotu bir video.
Ekonomist olmak ayri piyasa oyuncusu olmak cok farkli.
Istedigin kadar kitap oku kendini geliştir egitimin ne olursa olsun. Piyasada mucadele etmek cok ayri bisey.
Bir araci kurum muduru egitimi fln cok iyi. Trade edemiyorum diyor.
Her konu cok farkli
Mahvi bey ekonomi bilgisi cok iyidir kitap cok okumus yazmistir ama neye yarar ?
Piyasada ise yariyor mu kazandiriyor mu bunlar ya da o yazilari okuyanlara faydasi var mi ?
Palanin kuralları cok farkli.