Endekse piyango mu buddy, ucuyor
Printable View
Endekse piyango mu buddy, ucuyor
Oda birşeymi kanal istanbul kenarındaki devlet arazisi. üstelik 2 milyon metrekare. 2 bin dönüm demek .gizlice ihale yok. iranlı adı şanı duyulmamış birine 22 milyona satılmış. kim bu iranlı bu arsayı bedavaya nasıl alıyor. metresikaresi 11 tl ye geliyor. halimize ağlıyalımmı gülelimi bilemiyorum.
Merhaba direk şubeyle görüşüyorum.
gelecegi onceden satın alan ve gelecegi onceden satan tek yatırım aracı borsadır ..dolayısı ile neden cıktıgını ve neden dustugunu kucuk yatırımcının bilmesine olanak yoktur ...gelecekte iyi bir beklentiyi alıyor olabilir. .mesela ne bilim rahip bırakılıp abd ile ilisiklerin duzelcegini bekliyor olabilirler..ya da mb sının bagımsız olup faizleri daha da artırabbilecegini bununda enflasyon dususunde rol oynayacagını buna baglı yabancının giris yapacagını gibi...borsanın mb sının 625 puanlık artırımından sonra devamlı artması bunun ornegi .
Valla akıllılık etmişsiniz. Ortam kötü deyip endeksten uzak durduk, gördüğü dipten bu yana iyi yükseldi. Artık kac senelik faizde bu kadar getiri kazanırız Allah bilir.
Orta malı olanlara derler ya "piyasa olmuş " diye. Bizim piyasa da tam piyasa olmuş. Şansın varsa iyi kazanırsın yoksa da açılan şemsiyeyi kapatmaya çalışırsın
Vakıfbank Özel Bankacılık, aradı bugün +500K için 26 teklif etti. Bu oran çok düşük, piyasa 29,5-30,5 arası deyince; cuma günü 29,75 vardı bugün yok dedi. Talimat mı geldi size dedim, banka hazinesinin verdiği oranlar bunlar dedi. O/N ne verirsiniz deyince 24, dedi benim zaten 25,5 tan bağlı deyince 25 versek gelmez misiniz dedi. Ben de gelmem dedim :)