Originally Posted by
ressam
DASK işi çok iyi niyetle ve doğru bir yöntemle başlamıştı. Her konunun açık noktalarını bulmakta usta olan necip milletimiz, bu konuda da kendini aşmayı başardı. Devlet dediğimiz devasa aygıt ( örgüt ) çökmüş olmalı ki ; suçluyla değil şikayet edenle - çalanla değil çaldıranla - dövenle değil dövülenle - kurala uymayanla değil uyanla uğraşılıyor. Ben bu konuda binlerce örnek yaşadım. Her defasında zararlı çıktım. Şimdi kendimi eve kapattım. Toplumdan uzak duruyorum, zorunlu olmadıkça resmi kurumlara uğramıyorum. hatta kapıya gelenlerle bile açmadan muhatap oluyorum.
Adamın ağzını burnunu kırmışlar, yerde yığılmış kanlar içinde polis, ambülans çağırdım başıma gelmeyen kalmadı. Üst katımda garip yalnız yaşıyor sandığımız rojin kızımıza masa-sandalye, yatak- yorgan yardımı yaptık, 3 hafta sonra lüks araçların biri gelip diğeri gitmeye başladı ve kızın aslında aile apartmanında film çevirdiği ortaya çıktı. gece 04' de kızı bıçakladılar dana gibi böğürüyor yine duramadım polis, ambülans..... ertesi gün kendimi savcının karşısında buldum. Bu ülkeye de insanlara da bazen '' yansınlar'' diyorum , lakin sakinleşince herkes kötü olamaz mutlaka düzelecektir, iyiler galip gelecektir diyerek avunuyorum.