Printable View
İyi hade 5dk daha dayanırsalar kardasın Alıntı: Originally Posted by cow_boz Üstadım GS 1-0 yeniliyorken GS yenerin oranı 2 civarındaydı. Ben 1.75'den aldım canlıda ;)
Yahu bu covid 11 bine takıldı kaldı. 3 gündür aynı. Düşmiyecekmi bu.
Alıntı: Originally Posted by myfinans Yahu bu covid 11 bine takıldı kaldı. 3 gündür aynı. Düşmiyecekmi bu. Ee tam kapanma varsa nasil sabit kaliyor?
Alıntı: Originally Posted by boschyatirim z kuşağı tepe olacak üstad. Oradan tekrar geriye dogru gelecek. Yumuşak g (ğ) ye geldiğinde herhalde dünyanın sonu gelmiş olur. z kuşağı deniyorda a kuşağı b kuşağımı vardı z kuşağı son yıllarda uyduruldu galiba. Yada bu z kuşağı hep sabit kalacak, son 20 yıla hep z denecek.:)
Alıntı: Originally Posted by Webster Ee tam kapanmami varsa nasil sabit kaliyor? Tekrar artışa gecerse kötü olacak. Bu kadar zahmet boşuna çekilmiş olacak.
Alıntı: Originally Posted by myfinans Tekrar artışa gecerse kötü olacak. Bu kadar zahmet boşuna çekilmiş olacak. Ustadim yarin 10 k altina dusecek!
Alıntı: Originally Posted by myfinans z kuşağı deniyorda a kuşağı b kuşağımı vardı z kuşağı son yıllarda uyduruldu galiba. Yada bu z kuşağı hep sabit kalacak, son 20 yıla hep z denecek.:) Kusaklar 65 yili x kusagiyla basladi
Alıntı: Originally Posted by Webster Kusaklar 65 yili x kusagiyla basladi Öylemi bak bunu bilmiyordum.