Adam sosyal medyadaki tepkileri dile getiren gazeteci sorurusu karşısında boş bulundu ağzından o laflar çıktı bence. geri alımda farklı atraksiyonda yok. Çok söyledim daha önce Aselsan özel şirketlere mühendis ARGE yazılım parça sağlayan bir yapıya büründürüldü. ASELSANın argeye yaptığı yatıırma bak sonrada kazandığına, sonrada dön Baykara ve diğer hükümete yakın özel şirketlere bak. Fatih kuklalık bibloluk yapmayı unuttu küçük yaıtırmcı için ikş laf etti ve sistemi bozdu istemeden. Milletten tepkşde gelşnce adamı şutladılar. Şirket 2022 geliri enflasyon karşısında hiç iyi değil. İhracatı iyi değil. Küçük yatırımcı için bir gğzellik beklemekte akıl kârı değil. Bile isteye şirketi ve hisseyi çip ettiler. Ha KY organize isyan eder veya hükümete yakın bazı büyük oyuncular hisseleri toplarsa uzaya çıkarırlar yoksa aynen böyle devam. Benim oyum ASELSAN yüzünden değişti. Eskiden hükümeti savunurdum açıkçası ama bu kadar aç gözlüyseler defolsun gitsinler azda gelenler yesinler. Bu kafayla da giderler. İstanbul'u kaybettiler ama hala anlamamışlar bdnşm gibi kızanların olduğunu