#SONDAKİKA
Hizbullah İsrail içlerine suikast birimlerini yönlendirdi. Şimdide kentlerde yangınlar başladı. ‼️
Printable View
#SONDAKİKA
Hizbullah İsrail içlerine suikast birimlerini yönlendirdi. Şimdide kentlerde yangınlar başladı. ‼️
https://x.com/LogHaber/status/1845200867974152482
İstihbaratçı, yaş önemli değil...Linkte video var.Alıntı:
HaberLog
@LogHaber
Kendi çabasıyla Kürtçe öğrenen 81 yaşındaki İngiliz Nicky:
“Diyarbakır'a pratik yapmaya geldim.”
https://www.aa.com.tr/tr/vg/video-ga...bnana-ulasti/0
Bu yardım 4 gün önce yapıldı. Ve Rıdvan Birlikleriyle ilgili pek çok mesaj var. Bu birlikler İran karşıtıdır. Şuan İsrail içinde operasyonlar yaptıkları iddia ediliyor.Alıntı:
Türkiye'nin gönderdiği insani yardım malzemeleri Lübnan'a ulaştı
Dışişleri Bakanlığı ve Milli Savunma Bakanlığı koordinesinde, İsrail'in saldırılarını sürdürdüğü Lübnan'a Deniz Kuvvetleri Komutanlığının amfibi gemileri TCG Sancaktar ve TCG Bayraktar ile 300 ton insani yardım malzemesi ulaştırıldı.
Kimbilir, belki de bu yardım malzemeleri içinde hüdhüd kuşları vardı???
Hizbullah şimdi de İsrail'in Manara Askeri Üssünü Vuruyor. Bu gece bölge için gerçekten bir milat!
Rus Haber ajansı müjdeyi verdi. İsrail Genel Kurmay Başkanı öldü.
Hizbullah bu haber ile üstünlüğü ele geçirdi. Bundan sonra uykusuz geceler başlayacak İsrail'e.
Bir İsrail savaş uçağı düşürülecek...Alıntı:
Haber İsrael🎗️🇮🇱🎗️
@ShemaNews
·
1 sa
Siyasi kaynak: Siyasi kademenin İsrael Silahlı Kuvvetleri'ne Beyrut'taki saldırıları durdurması veya azaltması yönünde talimat verdiği iddiası tamamen yanlıştır. İsrael, hedeflerin konumuna bağlı olarak Lübnan'ın her yerinde hareket özgürlüğünü koruyor.
SON DAKİKA İsrail öldü iddiaları yayılan Genelkurmay başkanı Herzi Halevi’nin dakikalar içinde açıklama yapacağını belirtiyor.
Muhammed Tayyar Türkeş
@TayyarTurkes
·
7d
Hizbullah özel birlikleri Telaviv sokaklarında yahudi avlıyor.!
ALLAH’u EKBER
Bu ikinci oldu. Ölüm yeniden tanımlanmalı.Alıntı:
Bir dirilme olayı daha: Hatay’da öldü sanılan kadın gasilhanede canlandı
Hatay'da gasilhanede yaşadığı anlaşılan kadın, ambulansla hastaneye götürüldü, ancak hayatını kaybetti
Organ bağışı yapmış olsalardı, bu kişilerin organları daha ölmeden alınmış olacaktı. Korneaları ise alınmış bile olabilir.
Korneanin alinmasi icin organ bagisi yapmaya gerek yok. Hastanede vefat eden herkesin korneasi alinabilir. Alinmasini istemiyorsaniz, enabizda korneamin alinmasini istemiyorum diye belirtmeniz lazim. Insan hastanede olmeye korkacak.
Kizil Goncalarda da Meryem, 8 ay komadan sonra mucizevi bicimde dirildi. Bu hafta izleyemedim.
1982'de Haydarpaşa Numune Hastanesi Hayaletleri hikayesini bilir misiniz? Bu hikaye benim tarafimdan yazilmistir.
Bizzat şahit oldugum olaydır.
Ben bu hastanede 2 tane şeytani hayalet gördüm.
Dişi, şeytani, vampir gibin yaratiklar.
Ve bunlar bana musallat oldulardi.
Ben bu olayi, 12 yil sonra çözebildim.
Akıl yolunu sakın terketmeyiniz.
Yukarıdaki haberlerle, gelecekte olacak korkunc olaylara karsi kodlaniyorsunuz.
Kovid oncesi kamu spotlarini hatirlayiniz.
Sizleri çok zor günler bekliyor.
Gaza'ya bakınız, Gaza'da insanların dayanmasını sağlayan temel dinamik İslam'dır.
Kaldı ki, Filistinliler savaşçı bir halk değildirler.
Numan Kurtulmuş Yahudi'dir. Cevat Babuna'nın teyze oğlu. Cevat Babuna'nın oğlu Sabataycı bir aile olduklarını, tvde defalarca söyledi.
Narin, beyaz tavşandır. Gerçeğe açılan kapıyı gösterir.
Narin öldürülünce, gerçeğe açılan kapı kapandı.
Sinan Ateş, Muhsin Yazıcıoğlu gibi liderlik kumaşı olan biriydi.
Delikanlı Sabataycılar da vardır, bu ülke için canlarını ortaya koyan...Ecevit gibi.
Hayatını feda eden, Abdi İpekçi vardı, Allah rahmet eylesin.
Abdi İpekçi, Ecevit'le her hafta yemek yerdi, hükümet politikaları üzerinde çok etkisi vardı.
Ülke hızla felakete sürükleniyordu, dış dinamik darbe istiyordu. Bunun için destabilizasyon şarttı, aynı silahla sabah bir sağcı vurulurken, akşam bir solcu vuruluyordu. Mazzini metodları devredeydi.
O dönemde Ecevit için ''suikast yapılacak'' yapılacak söylentisi çıkmıştı. Hatta Demirel, kendilerine de böyle bir istihbaratın geldiğini basına söylemişti. Ecevit Taksim mitingini, kurşun geçirmez camın arkasından yapmıştı.
İşte böyle bir dönemde, günde 30 kişinin teröre kurban edildiği, siyasi cinayetlerin işlendiği zamanlarda, bir baldırı çıplak, meczup bulundu, darbeyi önlemeye çalışan, ülkeyi stabilize etmek için canını ortaya koymuş bir gazeteci, şahin marka otomobiliyle, evine gitmeye çalışırken, Nişantaşı'nda vurarak şehit etti.
https://el-aziz.com/makale/8016468/e...at-arz-ederken
Alıntı:
Numan Kurtulmuş, tıp doktoru olan babasının 51 yaşında İmam Hatip Diplomasını aldığını ve böylece bu okullara ne kadar değer verdiğini anlatıyor. Oysa gerçek başkadır. Beyaz Müslüman denilen Sabetayist bir ailenin çocuğu olan Baba Kurtulmuş aslında dışarıdan İmam Hatip diploması alarak dindarlığını ve dini bilgisini belgeleyip kanıtlamaya çalışıyor. Yoksa onunla bir iş görmeyecekse ne yapsın İmam-Hatip diplomasını bir tıp doktoru?
Peki, dindarlığını ve dini bilgisini niçin ispatlama gereği duymuş? Elbette ki Müslümanları kandırıp Erbakan liderliğindeki Millî Selamet Partisi yerine Morrison Süleyman’ın başında bulunduğu Adalet Partisi’ne çekip götürmek için!
İsmini aldığı dedesi emekli Binbaşı Numan Kurtulmuş da bir ilk olarak Latin alfabesiyle Amentü Şerhi adını verdiği dini kitabı yazan kişidir. Allah demenin bile yasak olduğu İsmet İnönülü günlerde, Kur’an-ı Kerim dâhil hiçbir dini kitabın basılmasının, hatta bulundurulmasının yasak olduğu dehşetengiz bir İslam düşmanlığının devlet eliyle yürütüldüğü bir dönemde bu kitap bolca basılıp her yerde peynir ekmek gibi satılıyordu. Neredeyse her evde bir Amentü Şerhi kitabı vardı. Çünkü başka dini kitap bulmak mümkün değildi.
Peki, ama neden yazılmıştı bu kitap?
Neden olacak; Müslümanların, eften püften şeylerle doldurulan Amentü Şerhi kitabını okuyarak oyalanıp tatmin olmaları, dini ihtiyaçlarını unutup hallerine şükretmeleri, böylece din düşmanı yönetime karşı dirençlerinin kırılıp zulüm ve baskı düzenine itaat etmeleri için.
Aslında ne olduğunun bir önemi yoktur. Ne yaptığın önemli. Yukarıdaki linkte pek çok bilgi var. Türkiye'de partiler kurulurken, pazarlıkla kurulur. Bu isimler, bütün partilerin yönetimlerine sokulurlar.Alıntı:
Bir Sabetayist olan Prof. Dr. Cevat Babuna’nın akrabası olarak Kurtulmuş’un Sabetayist olduğundan şüphe yoktur. Çünkü Sabetayistler aile içi, yani akraba evliliği yaparlar. Bu yüzden genelde Sabetayistlere akraba olanlar da Sabetayisttir.
Zeka Problemleri
@zekaproblemleri
·
12d
ilk önce 4. maddeyi değiştirin her şey çözülür...
Katılıyorum...Şimşek gibi ezberci. Ezberciler geçenlerde 2640 kırıldı demişlerdi. :)))))))))))))Alıntı:
sevan nişanyan cuts
@nisanyancuts
·
15s
Sevan Nişanyan, Daron Acemoğlu'nun kitabını eleştiriyor.
"Obama çağının kutsal değerlerini çok güzel savunan bir kitap"
"Kökten yanlış"
sildim... kimin ne olduğundan bana ne?
Ben borsacıyım... :whistling:
Bakınız, benim söylediğimi söylüyor. TSK Doğu Kudüs'e girecek. 10 gün önce, pek çok insana komik gelebilirdi. Bugün hiç öyle değil. Bir de bir İsrail savaş uçağının düşürüldüğünü düşünün...Alıntı:
İzzettin El Kassam Tugayları Sözcüsü Ebu Ubeyde:
“Biz inanıyoruz, Osmanlı’nın torunlarıyla Kudüs’te birlikte namaz kılacağız.”
bunu da sildim.... :party:
Sadece benim iddiamla mı duydun? Abi,''Numan Kurtulmuş Yahudi mi'' diye yaz, bak ne iddialar çıkıyor.
Cevat Babuna'nın oğlu, kendi ailesinin Sabataycı olduğunu söyledi.
Cevat Babuna'nın teyzesinin oğlu. Kanıtlanmış.
Adamlar kendilerini saklıyorlar.
Şevket Kazan ve Oğuzhan Asiltürk de Yahudiler. Biri Sabetaycı, biri Pakruduni. Bunlar Milli Nizam Partisi kurulurken ,devletin partiye soktuğu isimler. Hep teşkilatlardan sorumlu olmuşlar.
Erbakan sonrası Saadet partisinde, genel başkanlık kurultayında iki aday var: Numan Kurtulmuş ve Mete Gündoğan ikisi de Sabetaist.
Deniliyor ki, İsrail Türkiye'ye saldırır mı? İsrail, Türkiye'ye 5 cephe açabilir ve bizim medya ''bu işin arkasında İsrail var diyeni yerin dibine sokabilir''...
1-150 bin kişilik modern silahlara sahip pyd, Türkiye'ye saldırabilir. İşte pyd'nin içinde İsrail var.
2-Yunanistan Türkiye'ye saldırabilir, taciz edip duruyorlar.
3-Kıbrıs Rum Kesimi, KKTC'ye saldırabilir. Yunanistan,Kıbrıs Rum Kesimi ve İsrail, Doğu Akdeniz'de ortak tatbikatlar yapıyorlar ve İsrail F 35'leri, KKTC hava sahasını ihlal ediyorlar.
4-Suriyeliler ve ÖSO, İsrail Suriye'ye vurduğunda sevinç gösterileri yapıyorlar. Türkiye'de 5 milyon Suriye'li göçmen var,İsrail bunlar üzerinden terör yapabilir.
5-İsrail DHKPC üzerinden Türkiye içinde terör hadiseleri yapabilir.
Türkiye'de; kipasıyla,ağlama duvarı önünde poz veren, Genel Kurmay Başkanı vardı. Yalçın Küçük; onun, Yahudi olduğunu, o pozu vermeden çok önce yazmıştı. Babuğ'u, Yahudi olduğunu bildiğim halde desteklemiştim, halen de desteklerim.
Abi, kuzu da ben de kendimizi gizleyemeyiz. Sabatayist- Pakruduni bunlar kendilerini gizliyorlar. Çoluk-çocuk bunu nasıl beceriyorlar, hayret,Böyle bir hayat yaşanılır değil. Kuzu, Kürt'tür yüksek ihtimal de Kürt olduğundan haberi yok.
Bence sen Sabetaycısın...
Bitcoin 100 bin dolar olacak demiştim. Demiştim yani. Patladı gitti.
TÜRKİYE GERÇEKLERİ
@MstSelanik
·
53d
Rojin’in cansız bedenine ulaşılmış….
Almanya Dışişleri Bakanlığı sözcüsü Sebastian Fischer:
"İsrael'in Gazze'de soykırım yaptığına dair hiçbir işaret görmüyoruz."
:kahkah: :kahkah: :kahkah:
Hiç güleceğim yoktu.... (coğrafi olarak mümkün değil)
Bizim Kâzım,
Sensin seennn..:yes:
Not: Hiç mühim değil, kimin hangi kökenden olduğu. Mahir kaynak rahmetli "kimin ne dediğiyle değil, yaptığı işin neticesine göre O'nu değerlendirmek lazım :bravo:" derdi....
https://resmim.net/cdn/2024/10/15/mLFPRW.jpgAlıntı:
Burak Kosova
@brk_kosova
Kuzey Kore Ordusundan askerlerin Rusya'nın Bryansk, Kursk bölgelerine yerleştirildiği iddia ediliyor.
Bazı kaynaklar 2000 kadar Kuzey Kore Askerinin bölgeye geldiğini söylüyor.
#Ukrayna #Rusya
3.Dünya Savaşının içindeyiz...Kanun teklifi geri çekilse de TSKGV'ye bağış yapınız.
Cenk füzesinde, yanlış hatırlamıyorsam 1024 kmlik bir deneme yapıldı. Bu füzenin çok hızlı bir şekilde 3500 km'ye çıkarılması gerekir. Bu füze balistik diye geçse de hipersoniğe yakın bir füze. Daha uzun denemelerin Somali'de yapılacağını tahmin ediyorum.
Ahaa...Nerede kurulacak? Türkiye'de mi, Suriye'de mi?Alıntı:
AKP'li Mehmet Metiner:
“Irak'takine benzer Kürt otonom bölgesi kurulabilir, itirazımız olmaz.”
https://resmim.net/cdn/2024/10/15/mLzNp6.jpgAlıntı:
Etkili Haber
@etkilihaber
·
7s
AKP Keskin Gençlik Kolları Başkanı Melih Ünlüer, Kırşehir'de gittiği Sefo konserinde 25 yaşındaki Fatma Banu Çoban'ı darp etti.
ohaa...yazıklar olsun...
Nedret ERSANEL
@NedretErsanel
·
6s
Arnavutluk’ta kurulması planlanan Bektaşi devletinin başkanlığını üstlenecek Edmond Brahimaj; “İsrail'i tanıyorum ve kendimi İsrail halkının bir kardeşi olarak görüyorum. İsrail'i ziyaret ettiğimde misafirperverlikleri beni çok etkiledi”…
Antalya'da deprem olmuş. Geçmiş olsun. Geçen gün Tokat'ta da olmuştu.Alıntı:
Türkiye Today
@turkiyetodaycom
#LATEST — Earthquake with magnitude of 4.7 strikes Kas district in Antalya at depth of 23.5 kilometers
https://www.youtube.com/watch?v=K5APYsWgfkw
ha ha ha... duk duk urar üreğim seni görsem...
https://www.youtube.com/watch?v=bs8KdLRdeNE
Bütün serhoşların kralıyım ben...
https://i.hizliresim.com/jfufwiu.jpg
https://i.hizliresim.com/5eb30f3.jpg
.....................
https://x.com/conttextt/status/1846315743757193642
Linkte video var. Suriye'de garip şeyler oluyor. Nasrallah suikasti sonrası, bir kaç defa yazdım, ''Hizbullahçılar Talabani'ye katılıyorlar'' diye. Talabani ise pkk ve pyd ile haraket ediyor. Dün ise; İsrail Kara Kuvvetleri'nin Golan'dan, Suriye'ye girdiğini yazmıştım. Esad Ordusu, İsrail'e karşı asker göndereceği yerde, kuzeye İdlip ve özellikle de Türkiye için en stratejik bölge olan Tel Rıfat'a asker ve tank gönderiyor. Rusya ise bugün İdlip'e hava harekatı yaptı.Alıntı:
Context
@conttextt
#SonDakika #israil #Hizbullah
🔴 Güney Lübnan'da tutuklanan bir Hizbullah teröristinin sorgusuna ait belgeler:
"Herkes kaçtı. Nasrallah suikastından sonra dağıldılar"
Abd,Rusya,İran,Suriye,pyd,Hizbullah,Talabani bunların tamamı Türkiye karşıtı cephenin içinde şuan. Lübnan'ın güneyinde Hizbullah falan yok, hepsi Suriye ve Irak'a geçtiler, ÖSO ve TSK karşısında pozisyon aldılar.
Bunları küçümsemek yapılabilecek en yanlış iştir.
Pyd'nin askeri gücü 150 bin(Abd'nin modern silahlarla donattığını ve eğittiğini unutmamak lazım)
Hizbullah 250 bin(Savaş güçleri çok yüksek,2004'te İsrail'i püskürtmüşlerdi)
Türkiyenin içinde enaz 1 milyon kafa kesecek manyak vardır.
Bu Talabani denilen sarhoş, kendisine katılan Hizbullahçılarla direk Kerkük'e girecektir.
Bunlar olurken, uzakdoğuda Kuzey Kore-Güney Kore resmen savaşın eşiğindeler.
Çin ise Tayvan'ın etrafında tarihin en büyük askeri tatbikatını yapıyor. Hatta bugün Tayvan'ı vururum dediler.
Mısır ise tanklarını ve ordusunu Sudan sınırına yığmış durumda, orada da Büyük Afrika Savaşı başlamak üzere.
Petrol alanları ve petrol kuyularını vurmazlar. Rafineri ve petrol geçiş yollarını vururlar. Daha önce yazmıştım bunu.Alıntı:
İran'daki en büyük petrol rafinerilerinden biri büyük ihtimalle sabotaj ile havaya uçuruldu.
Diğer ülkeler de dolar tutmaktan vazgeçerler. Dolar göçer.Alıntı:
Globe Eye News
@GlobeEyeNews
·
3s
BREAKING:
Donald Trump says he will impose 100% tariffs on countries abandoning US Dollar as reserve currency.
https://resmim.net/cdn/2024/10/16/mPbWZW.jpg
Ülkücüler buna kızıyorlar ama içinde bulunduğumuz durumdan haberleri olmayabilir.Alıntı:
Ülkücü Hareket
@ulkucuresmitc
·
12s
Bu habercilik değil ****** Çocukluğudur!
Şayet Bafel Talabani denilen dürzü, düşündüğüm gibi Hizbullah ile beraber Kerkük'e girerse, devlet; Apo'yu, Talabani'nin üstüne gönderebilir. Devlette ezeli düşmanlık olmadığı gibi ebedi dostluk da yoktur.
🇷🇺Russia is not Enemy
@RussiaIsntEnemy
☝️“Once, I asked Jacques Chirac: ‘Why the American leadership behaves like this, so aggressively and so shortsightedly?’, he answered me in Russian: ‘Because, they are uncultured’” - President Putin.
tarafından İngilizce dilinden çevrildi
☝️ “Bir keresinde Jacques Chirac’a ‘Amerikan liderliği neden bu kadar saldırgan ve dar görüşlü davranıyor?’ diye sordum. Bana Rusça şu cevabı verdi: ‘Çünkü onlar kültürsüzler.’” - Başkan Putin.
Neçirvan Barzani yarın Ankara'da olacak. Savcı'nın, Hizbullahçıların Talabani'ye katıldığından haberi yok.Alıntı:
Savcı Sayan 🇹🇷
@SavciSayan
Devletimiz,ülkemiz dışında yaşayan Kürt kardeşlerimizle irtibat kurmak istiyorsa, en güvenilir bölge Barzan’i bölgesi ve Barzan’i ailesidir..
Talabani‘nin oğlu, YPG/PYD, PKK ve uzantıları, İsrail Amerika ve diğer Türkiye düşmanları Türkiye ile iyi ilişkiler geliştirmek isteyen Barzani ve ailesini hedefe koymuşlardır..
En büyük tehlike PKK,YPG/PYD ve Talabani Koalisyonu ve onların amiri durumunda olan İsrail ve ABD’dir..
Devletimiz bu konuda hızlı adımlar atmalıdır.
Pazar günü yapılacak seçim Türkiye’nin,bölgenin ve Kürtlerin kaderini belirleyecek seçimlerden birisidir..
Avrupa ve batılı diğer devletler 100 yıllık plan yaparken hiç olmazsa biz de en azından bölgenin huzuru açısından 20/30 yıllık bir plan yapmak zorundayız.
Durum, göründüğünden daha kötüye gidiyor..
https://x.com/melankolikfilm/status/1846293645219320154
Linkte video var.Alıntı:
Melankolik Film
@melankolikfilm
"sanki sonsuza kadar öyle annemlerle babamlarla yaşayıp gidecekmişim gibi gelirdi."
https://resmim.net/cdn/2024/10/16/mPyHcy.png
Ah benim Yahudi burnum diyeceğim, 0101 gelecek. O burun öyle sempatik, öyle sevimli gösteriyordu ki...Alıntı:
Boşuna Tıklama
@bosunatiklama
·
14 Eki
Burun ameliyatı olan Zeynep Bastık:
"Artık ben de sağlıklı insanlar gibi nefes alacağım."
Estetik için yaptırdıysa, bence yanlış yaptı.