Effet misin ne haltsın bi sittir git
Printable View
Effet misin ne haltsın bi sittir git
Bizler günlük bakmadığımız için yaptığı hareketlere çokta tınnn diyorum. 8.90'a çıkıp 7.60 lara sarktığınıda gördüm, 12.80'e çıkıp 11.90'a sarktığınıda gördüm 15.70'e çıkıp 13.30'a sarktığınıda... Ama hep yukarılara tırmandı. Şimdi 14.05 geçilemiyor diye hissemizden vaz mı geçelim... Biz trader değiliz, iyikide değilim diyorum... Traderler 8.90 dan satıp 10 liradan 11 den satıp 12 liradan 13 ten satıp 15 liradan alan gözünü para hırsı bürümüş kişilerdir. Bizler büyük resme bakarız gerisi hikayedir....
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
👍👍👍👍👍
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Zamanderim beni iyi oku;seni bulurum!o lafini peynir ekmek gibi yedirrim sana akilli ol
İnatla fiyat olarak asuzuya paralel hareket etmesi sinir bozuyor...mesaj mı veriliyor anlayamadim...bir haftaya kadar hareketleri cok olumlu idi yanlız 3-4 seanstır güven zedeledi...Bi arkadaş teknik anlamda derim için "artık uçuşa gecmiştir" diyordu hatırlayamadım tekrar teknik ne diyor o arkadaşa sormak isterim herhangi bir bozulma varmı?
Derim kötü hisse tartismasi yapmiyoruz burada uzun vadede her temeli iyi hisse gibi gidecektir ama kisa vadede asagi yapacaktir fikrim bu öle sinkafli kelimeler kullanarak halt yeme
Satışlarda 25 25 lotlar dizilmiş...bir zamanlar integral yapardı bunu...
çok korktum bi daha yazmıyım bari