http://www.milliyet.com.tr/ekonomi/t...armasi-6007562
Printable View
http://www.milliyet.com.tr/ekonomi/t...armasi-6007562
Patronun fotoğrafının arkasındaki yazıyı Adilik olarak okudumda acı bir tebessüm oluştu bende.Meğer Adillik miş.pardon.
Y.D raporu geldikten sonra bir ay rafta tututup,atı alan üsküdarı geçtikten sonra yayınlamak,adillikmidir yoksa adillikmidir merak ediyorum doğrusu.(arazi fiyatları ayrı bir adillik(!) konusu.),inşallah bu son haberdede önceki gibi bir adillik yapmazlar.hadi bakalım hayırlısı.
Tecrübelerim onu gösteriyor ki,patronların bu güne kadar söyledikleri bütün sözler;Balık boğulmasın diye sudan dışarıya çıkardım sözü ile eş anlamlıdır.ytd.
İnşallah BATISÖKE satışı ile ilgili işlemler sonuçlandığın da ortadan kaybolmazsınız.
Sizde başkaları gibi yapar farklı bir nic ,farlı bir karaktere bürünürsünüz.
En azından hiç nickinizi değiştirmediniz. onu takdir ediyorum. Hiç çalı arkasına gizlenmediniz.
Herkesin kazanacağı bir yol bulunursa herkes mutlu olur.....
ytd.
Saygılar,
Hangi sebeble ortadan kaybolacakmışım?
Bizim sokakta Zaza bir esnaf var, tavrınız aynı onun gibi, müşteriye servis verir,alırsa giderken çok iyi uğurlar, almaz ise fac.. Off la başlar arkasından ayakkabı fırlatmaya kadar gider, şu topicde kişisel yazmayayım diyorum ama zorla kaşınıyorsunuz, ben yinede bugün fazla kaşımıyacam... Biz sizin gibi 1,5 lara gelince şirketi kayyuma devretmedik, yada kötülemedik, yatırım hesabımda sadece batıçim hisseleri var ve en kötü günde bile arttı ama tek adet kesilmedi, her daim güvenimizi ve inancımızı, iyi temennilerimizi ilettik, tavsiye ve önerilerde bulunduk, kimseyi telefonla arayıp söylenti yaymadık, spekülasyon yapmadık,hissede işlem yapıp burada ona göre yazmadık,kendi muhasebesini tuttuğu şirket rekor kambiyo zararı ve finansman gideri yazdığı halde burada daha iyi durumda olan bir yönetimi şirketi batırmış gibi göstermedik, benim merak ettiğim siz ve diğer bir kaç kişinin halen burada bu kadar pişkince nasıl yazabildiği, açında hisse 1,5 iken neler yazmışsınız bir okuyun...
Söke satılır yada satılmaz, şirket menfaatleri ve çıkarları her şeyin üzerindedir, buna da yönetim karar verir, ben iki sonuçtada ne çok sevinirim nede çok üzülürüm, hakkımızda hangisi hayırlı ise o olsun,sonuç her ne olursa olsun ben yıl sonu çok daha iyi bir noktada olabileceğimizi düşünüyorum.
Sizlere tavsiyem aklınızın yetmeyeceği kişilerle ve işlerle uğraşmayın,mesela uzmanı olduğunuz bir durumu irdeleyen, şu an ki kurla kambiyo kar zarar durumumuz nasıl?!?
Daha fazlasını yüzünüze söylemek istediğim için bu sefer hafif geçiştirdim...