1.17 ye indik yine mi aşşa
Printable View
1.17 ye indik yine mi aşşa
helal olsun taven kardesime zamanın da ben rezil ettim yalanlarını ortaya cıkardım bu zafkanka paralı asgari ucretli elemanın hala utanmadan pazarlamaya devam ediyor 1.48 den alıp 1.30 a zor satmıstım o zamanda cok ucuz toplanıyor iyi sirket diyordu hala aynı seylere devem ediyor paranın esiri olmus spek usakları
Yuh artık soyguncu bunlar 1.12 ye düşecek ne vardı:vk:
vah zavallı ona mı takıldı kaplamindeki 1 ayda bekleyerek kazandıgım %45 da sana kapak olsun :kahkah: ayrıca sanfm bile senin kıcı kırık pazarlamaya calıstıgın ulastan 9 kademe yukarda :kahkah: kendini bilgic sanan ama borsanın b sinden anlamayan sahsiyet benim adım taven sen besigindeyken biz borsa da al sat yapıyorduk git parkta kumda oyna :kahkah:
dun burda yok 1.18 den su kadar islem oldu malı kaptırdılar satanlar geri aldı bilmem ne:kahkah: 2 gun sonra 1.08 e geri doner dedik mi dedik sonuc ? 1.20 den yine asagıya ...1 yıldır bıkmadı mal pazarlamaktan 1.70 ken de topluyorlar cok ucuz turizm sektoru soyle iyi boyle iyi defter degeri boyle oraya cıkacak bilmem ne ıvvır zıvır sacmalamasyon :kahkah: kendini ulas profosoru sanıyor la sen kimsin bana borsadaki hisseleri ogretek hadi buyude gel git parkta kum oyna:kahkah: 28 yılımı borsaya vermisim ben:halay: nasıl olsa cok daha asagılarda birgun bulasacagız . hadi eyvellah .yorum yapmaya deymeyeck pecete kagıdı .
Bu hissede olmayanların bu hissede işi nedir acaba