Printable View
Alıntı: Originally Posted by boschyatirim "dimitris" Yunanistan'da kadın ismi galiba, survivor de var bir yarışmacı dimitris güzelde bir şeye benziyor.[emoji160] Ben Cabbar, Falçata Cabbar namıyla ün salmışık aleme .
Alıntı: Originally Posted by boschyatirim "dimitris" Yunanistan'da kadın ismi galiba, survivor de var bir yarışmacı dimitris güzelde bir şeye benziyor.[emoji160] Ahanda sardi bile biri, sana ne yahu dondurmadan ne b.k yerlerse yesinler!:kahkah:
Alıntı: Originally Posted by dimitris Ben Cabbar, Falçata Cabbar namıyla ün salmışık aleme . Karizma alttaki bikiniylen çizildi bilem bile, Cabbar mabbar sökmez artik!:oleyo:
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Ahanda sardi bile biri, sana ne yahu dondurmadan ne b.k yerlerse yesinler!:kahkah: Hiç sorma abi ya , dondurmanıza sos olarak kezzap dökün la , bana ne , iyilik yapalım derken şeyimizden olacağız.
Alıntı: Originally Posted by boschyatirim "dimitris" Yunanistan'da kadın ismi galiba, survivor de var bir yarışmacı dimitris güzelde bir şeye benziyor.[emoji160] Dimitra be o :he:
Alıntı: Originally Posted by dimitris Ben Cabbar, Falçata Cabbar namıyla ün salmışık aleme . Merhaba Cabbar..[emoji15] [emoji4]
Alıntı: Originally Posted by EREGLTUPRS Dimitra be o :he: Yaa bende biliyorum.Maksat dondurmacıya sarmak değilmi.[emoji1]
Alıntı: Originally Posted by boschyatirim Merhaba Cabbar..[emoji15] [emoji4] Ne olacak bu doların hali ya ?