GS'da karda sayılırız,ama gargi emicem beni yaktı zarar 12.000,maliyeti 4.23,şu anki fiatı 3.35 anca 2 tavan belimi doğrultur...döviz,likit,altın,fonlar orta yollu tam gaz ileri,en fazlada altın fonu :plc:
Printable View
GS'da karda sayılırız,ama gargi emicem beni yaktı zarar 12.000,maliyeti 4.23,şu anki fiatı 3.35 anca 2 tavan belimi doğrultur...döviz,likit,altın,fonlar orta yollu tam gaz ileri,en fazlada altın fonu :plc:
Tavan çeken GS tavanı bozdu,tavanı 1.96 idi...imamoğluna yapılan haksızlık darbesi tüm ülkeye yapılmıştır,destek %70 bunun altından zat bakalım nasıl kalkacak bir avuç kaldıkları için,imamoğlu herkese yardım ediyordu,resmen çekememezlik,35 yıllıkta diplomasını iptal ettiler,guya kılıfına uydurarak prof,öğretim görevlisi olanlarında iptal ettiler,bende yatay geçiş yaptım almanyaya benide iptal etsenizya,bu vebal çok ağır altından erduvan kalkamaz,zaten fazla ömrü yok lanet içini çürütmüş acaba bunu bilmiyormu,imamoğlu giresun çocuğu kanında çepni kanı vardır,çepniler bu vatanda düşmana gönüllü savaşmıştır,onların kanında vatan sevgisi,dürüstlük vardır canlan,başlan vatanını korur,dedem Atamızın korumasıdır,osmanağanında yaveriidir cumhuriyetin kurulmasında baş rol oynamıştır,dedem bu ülkeye çok bağış yapmıştır,bundan yemlenip ülkeye kötükük yapanlarda burunlarından gelecektir,fatih ne demişti devletin varlık mallarına çökenlere lanetim olsun bile demişti,ülke can çekişiyor fetö,akiller,apo anlaşmaları unutulmadı,megri,megri halayları unutulmadı,kendi gözlerindeki çöpü görmeden başkasınınkini hemen görüyorlar oda hayali,5'li çeteleri,yapılan soygunları,zorbalıkları,atamıza yapılan hakaret küfürler unutulmadı...neyse uzar gider yaptığı her kötü iş piyasalara yansıyor yabancı kapıyı kapatıyor,dostuda yok,dost bildikleri onu hep arkadan vurdu,Türk halkınıda arkadan vurdu,sandıkta oy kullanmaya gittim,ooo kimleri görüyorum dediklerimde abi sen haklı çıktın bunun kin bürümüş yüzünü göremedik dediler,ama ben umutluyum,her kötülük yapan kötülüğünde boğulur,yeni dönem mecbur başlayayacak,bunlar defolup gittiğinde oluk,oluk ülkeye para akacaktır,ben görmesem bile bunu geriden gelecek kuşak mutlaka görecektir.biraz siyasi yazdım çünkü kötü siyaset yüzünden bu hale geldik herkese saygılar.
cimbom bugün maçı alırsa her türlü psikolojik üstünlük cimboma geçer. eğer yenilirse bu sefer fener üstünlüğü alır. haftaya cimbom bay geçecek fener ts yi yenerse puan farkı 3 olur.
Evet cimbom yenildi. Fener yine potaya girdi. İlk seansta şampiyonluk gitti havası ile alış için güzel bir fırsat verecektir. Yatırım tavsiyesi değildir.
yarın tavan olmasa bile yarım tavan çekebilir. gerçekten cimbom iyi mücadele etti. kadıköyde bu sene 2. galibiyet. şampiyon olacak takımada bu yakışırdı zaten. yatırım tavsiyesi değildir.
*GSRAY-Galatasaray Sportif 2024 yılı 9 aylık konsolide net dönem karı 669.158.752 TL (Önceki 4.082.061.185 TL)
Bu hissede herşey normal,ama tahtacısı normal değil,hala hisse 1.80-2 arası oyalanıyor ve çuvallıyor,nasıl düzelecek bende bilmiyorum,elimdede öylesine durduruyorum,BJK zaten beni yaktı maliyet 4 cıvarı,en son %400 bedelliye girişi beni hep yaktı,bugün 3 sınırında oyalanıp duruyor,yarın bölünüyor o hep ironi,bir sihirli el değmedikçe düzelmesine imkanda yok,R olayı hep ironi,1 tl olması gereken R 2 tl,yani 1 lota 4 misli para yatırılacak...
Avrupa liginde 4 maçta ölümcül maçlarda. Uzatmalar goller hersey ölümcül...Mücadele hersey var..
Gs a gelirsek geçen sene de bu sene de kupayı alacağız diyen Okan. Daha turlarin ilk maçlarında hezimet yaşatarak kupada veda etti
Az alkmara karşı 10 kişi kalıyor hala çift forvet sahada kalmaya devam ediyor. Mantıktan herseyden o kadar uzakki..
Osimen gibi bir tane forvet avrupa liginde yok. Bu adam kiralik o kadar özverili oynuyorki...
Ga bu butcelere , bu reklam gelirlerine, stadı fahis fiyatlara rağmen tıka basa dolduran seyirci desteğine rağmen bu kadar basit basarısiz olamaz...insan şu 4 maçı izleyince aklın, mantigin ne olduğunu idrak etmez mi .
Kupayı alacağız diyip 2 sene üst üste gruplardan cikar çıkmaz ( birisi samp liginden 3. Olup uefa ya devam) farkla elenmek neyin nesidir.
Avrupayi da geçtim.. 7-8 maçtır galibiyeti olmayan bu kadar kotu Beşiktaşa yenilmek nedir...