Birgün internet te eşli okey oynuyordum arkadaş papazı at dedi papazı vermem jopa dönüyorum demistim
Printable View
Birgün internet te eşli okey oynuyordum arkadaş papazı at dedi papazı vermem jopa dönüyorum demistim
Öbür tarafta sorarlarmış
- "Neden cumaya gitmedin ?"
- "Corona vardı hükümet yasakladı"
- "Biz gönderdik koçum seni test ettik, tulum giyer kılardınız... gel bakiiim şöyle ...."
:oleyo:
Biri imf anlaşması dedikodusunu ,muattaplarina sorsa da longcularin hevesi kursağında ,shortcularinda donları gotunde kalsa...
Atilla Yeşilada'da not indiriminden bahsediyor yakındır diye
https://www.youtube.com/watch?v=fRBmXSMHpDY
Bir kaç gün önce de Türkiye İMF'e gitmek zorunda kalacak demişti.
Demokratik ülkelerde hali ile şeffaflık daha fazla, ama eski SSCB ülkeleri ve benzer ülkelerde halk üzülmesin diye kötü haberleri gizliyorlar, iyi haberler tekrar tekrar veriliyor.
BBHT de geçmiş yıl ölüm istatistikleri ile bu yıl karşılaştırıldı, burada bir grafik de vardı galiba, bunun yanında Yılmaz Özdil de bir takım istatistik vermiş.
Resmi olarak bu veriler illere göre verilse daha doğru bir fikir elde edilebilir.
Dünyada bu rakamı büyük ihtimal virüs etkisi geçince verirler şu an kimse yanyana çalışamıyor büyük ihtimal ile.
Yarın çoğu ülkede tatil varmış.
Genelde yığınlar satıyor, büyük el alıyordu, yarın endeksleri yükseltmek daha kolay olmalı.