Artık bağlamıyor. Cezayı kesip yolluyor.
Printable View
Artık bağlamıyor. Cezayı kesip yolluyor.
Geçen sene traktörle ceza yedim ordan biliyorum. Sigorta da yoktu. Sigortayı yaptırmadan bırakmadı.
her zaman af geliyor ,salak ğibi zamanında ödeme yapıyorum,geçen seneden beridir ev vergisini ödemeyiorum,biriksin yıllar sonra toplu anaparayı öderim,oda satarsam,,arabayıda aynısını yapmayı düşünüyorum.
Bir şey soracağım. Benim kızım var lgs ye girdi sayısali çok iyi. Konya'nın bir ilçesinde ki fen Lisesi'ni yazdık. Okulun iki türlü ulaşımın var servis ve yurt olarak. İlçe benim memleketim. Kayınpeder ve baldız orada ikamet ediyor. Okulda ki bir öğretmen de akrabam. Servis ile gidip gelmesi 1,5 saat gidiş 1,5 saat geliş servis ile maddiyat yönünden yıpratır beni 100 km uzaklıkta olması hem Zaman hem maddi açıdan. Yurtta kalması da sapıklık gibi haberlerden dolayı ikilem içinde kaldım. Okuldaki öğretmenler ihl için çok baskı yaptı bunu tahmin ediyordum. Haftalık 10 saat meslek dersleri kızımı yıpratır. Kendimde ihl mezunuyum ama kızımın gitmesini istemiyorum. İlerde siyasi damga olur tarikat endişesi sebebiyle hiç düşünmedim sadece fen lisesi istiyorum. Çocuğu yurtta kalan bu konuda bir sıkıntı yaşayan oldu mu. Gelir dilimi olarak yurt ücretsiz sadece servis ücreti var ilçede. Okul il bazında proje okullar içinde 6. Üniversite yerleşim başarısı bölüm olarak baya iyi. Konya'dan servis ile git gel yapması 1000 TL tutar. Yurtta kalsa hafta sonunda da eve gelse gurbet yalnızlık gibi psikolojik sorunlar ortaya çıkar mı.
https://i.hizliresim.com/inng3vx.png
e devlet ten vatandaşlarına