Printable View
Alıntı: Originally Posted by FIRTINA Olsun gözüm olsun, ne olacaksa olsun! Bu da benim sana, bu da benim sana ayrılırken hediyem olsun. Bu yazımıda öne çekeyim. Verdiğimiz sözü, aldığımız sorumluluğu yerine getirelim. Ondan sonra ne olursa olsun be gözüm ......
Alıntı: Originally Posted by guneysu 250 olunca altında kıdemli üye yazacak otomatik olarak.. :kahkah: bence kasma... Selim abi, sana söz veriyorum. Benim gönderimin 250 olduğunu görmeyeceksin.....
Alıntı: Originally Posted by FIRTINA Selim abi, sana söz veriyorum. Benim gönderimin 250 olduğunu görmeyeceksin..... Hayin darbeci, kendini köprüden atacak her halde? :yahoo:
Alıntı: Originally Posted by reha kaya http://i65.tinypic.com/30t2uyo.png Ahanda efteranın belgesi, eski forumdaki gönderi sayım kemiksiz! :yes: Kemiklerini ise bunnar yedi, onnarı da sayarsak 50 bin gönderimim vardır orada! :bravo: Kendime pay cikarayim 2012 duhule göre 27bin gönderi iyi yapmışım :bravo:
Alıntı: Originally Posted by FIRTINA Selim abi, sana söz veriyorum. Benim gönderimin 250 olduğunu görmeyeceksin..... Haydi hepbirlikte sayın fırtınayı konusturalim :yes: 250'ye ne kalmış :)
Alıntı: Originally Posted by guneysu 250 olunca altında kıdemli üye yazacak otomatik olarak.. :kahkah: bence kasma... " Kıdemli darbeci "olsa yanlış anlamlara mı gider acaba ? :)
Alıntı: Originally Posted by MedwiG Haydi hepbirlikte sayın fırtınayı konusturalim :yes: 250'ye ne kalmış :) Kaçtı gitti, hayin! :he: Eceline çişemesine, 37 gönderi kaldı! :kahkah:
Alıntı: Originally Posted by MedwiG Haydi hepbirlikte sayın fırtınayı konusturalim :yes: 250'ye ne kalmış :) Alıntı: Originally Posted by reha kaya Kaçtı gitti, hayin! :he: Eceline çişemesine, 37 gönderi kaldı! :kahkah: KAsmalarını sildim.. :kahkah: tek gönderi altında topladım..:wave: