düzeltmeler iyidir yapsınlar işine karışmayın.
o ara alıcağınız tahtaları belirleyin strateji yapın.
yeni astor yeni sasa lar bakın.:)
Printable View
düzeltmeler iyidir yapsınlar işine karışmayın.
o ara alıcağınız tahtaları belirleyin strateji yapın.
yeni astor yeni sasa lar bakın.:)
Şahit amca zenciler şöyle bir tabutla safari yaptırdılar beni musmutlu oldum. Derken aslanlar geldi onları yedi. Ben tabi tabutun içindeyken. Tabutun kenarından bakarkene bir kutu gördüm allem bozkuşun kutuydu. Sordum kutuya acep bugün ne ola diye o da dedi ki birazdan Targan dayı sinyali verir
Froto aldım 900 lira fena fiyat değil..
İlave yapmak isteyen için iyi oldu..
Doas ıma kardeş oldu .
Sene başında 3 sektörden 3 kağıt yazdım. Thyao, Mgros, Froto. 3 üde endeks üzeri çok sağlam getiriler getirdi. Üçünde de dinlenme süreci başladı gibi. Thyao'ları 260 üzeri boşalttım. Hedefim 10$ dı, gördü. Migros'da 400 bekliyordum ama o iş zora girdi, tüm analistler(!) perakende perakende demeye başlamış, ben 120 liradayken söylüyordum 2023 ün yıldızı diye. Buralardan alana malı biraz taşıtırlar gibi. Froto için de sene sonuna kadar 1000 diyordum, kur artışıyla 1200 e güncelledim hedefimi ama o da dinlenecek gibi. Ama Froto long Toaso short pair trade çok cazip gözüküyor gözüme. Toaso'nun 3.çeyrek patates gelir bence, Doblo yok.
https://i.hizliresim.com/b58tuyl.png
üüüü üfff bi çaksa şimdi bu kırmızı daireler gelse falan ıslak ıslak hayaller..
Öbür köyde 1900 bekleniyordu.yuhh çüş dedik
2300 dendi 3200 dendi
en son 3700 beklenir oldu
sonra 4000 falan dendi..
nee hahaha
Hepsine itiraz ettik tek yön var oda kuzey mi acaba dedik.
Oradakiler ve buradaki bazıları hala enflasyon ile mücadele planı var sıkı para politikası falan izlenecek sanıyor.
Önümüz seçim beyler.
He 3 ili de kaybeder CHP bunu da yazim.
Hadi izmir bellllki alır diyim ama diğer 2 si gider.
o AKKIZ tahtasını yapanlara dikkat... pislik yapıp, uzatma satış yapıyorlar
keserlerse onları tepki boyu uzar
https://i.hizliresim.com/i8v3tyt.png
Enflasyon ile mücadele neeeee ahahahaha...