Günaydın arkadaşlar
burada geçmişte ne kadar yüksek fiyat verilerek gizli algı yaratılmaya çalışıldığı yanlışsa bu günlerde düşük fiyat vererek algı yaratılmaya çabası o kadar yanlış , tecrübeli arkadaşlar zaten seziyorlar, ancak yeni yatırımcılar için bu çok kafa karıştırıcı olabilir ki bu hem hoş değil hem bu kardeşlerimizin borsadan soğumasına neden olur sonuçta ,borsa camiası sayı olarak azalır buda borsacılara kar değil zarar getirir ,
ayrıca burada insanların sinirlerinin bozulup kağıda ya iyice yapışmasına yada satmasına da vesile olabilir, ancak günün sonunda şeytan kazdığı kuyuya düşer. burada bir zamanlar bir vıdı vıdı ve tayfası vardı ,hiç unutmam Oralet Osmana çok yazma biraz ara ver konsantrasyonum bozuluyor deyip kendisi yüz yazı yazan vardı hatırlarsınız şöylede derdi merhum rahat uyuyacağın kağıda yatırım yap ,hatta mutuktan nutuklar atardı ne oldu sonu diye bir düşünün .
ben o gün Osmana çattığı gün hektaşlarımı sattım çünkü derdi algı yapmak olduğunu anlamıştım neyse biz bu güne dönelim hektaşı ihlas holding karıyla ve sermayesiyle vede fiyatıyla bir kıyaslayın derim ,belki bir çıkarım yaparsınız .
aslında çok ders var alınacak ,akılsız başın cezasını günahsız ayaklar çeker ,iyice geçmişini inceleyin ihlasın çok ders var çok bir başka kağıt daha var yeşil grubu ,bir benzerlik varmı iyice incelenmeli ,soygun nasıl yapılırın muhteşem örnekleri ,spk neden görememiş onu ben bilemem