Ben de sizi anlamıyorum. Ya kademeye oynarsın, ya tavana. Kademeye oynayacaksan AKBNK üzerine ASELS yazmışsın bu ısrar neden? 22 Ekim de beklentinin üzerinde faiz arttırman gerekecek.
Printable View
Ben de sizi anlamıyorum. Ya kademeye oynarsın, ya tavana. Kademeye oynayacaksan AKBNK üzerine ASELS yazmışsın bu ısrar neden? 22 Ekim de beklentinin üzerinde faiz arttırman gerekecek.
MK13, biz vakit geçiriyoruz, okumak istemezsen yasak butonu var, ha o olmadı daha fazla görmek istemiyorsan söyle inan yazmayız. Yani biz piyasaya şekil verenler değiliz, verilen şekli anlamaya çalışanlardanız. Lütfen bana itafen yazı yazma. Çok yoruldum artık. Sakinlik istiyorum.
Kendimize not alıyoruz başka bir amacımız yok, binlerce insanı etkilen bir gücümüz yok. Bugün biraz THY na gectim yarısı akbank duruyor. Olay bu.
akbank aylık grafikte 2 önemli RSI değeri...
13 senelik aylık grafikte 2 gösterge değeri karşımıza çıkıyor.
RSI:37,2 ve RSI:42,8
kutucuklarda görüleceği gibi bazı dönemlerde gösterge 37,2 seviyesinde ,bazı dönemlerde de 42,8 seviyesinde dip yapmış ve dönmüş.
bu değerler altında sadece bir kez ihlal var.
ve sonrası zamanlarda yukarı dönüşler görülüyor.gösterge güncelde 41,4 seviyesinden işlem görüyor.
kısaca akbankta halen dip -taban-konsolidasyon süreci devam ediyor.göstergenin önemli destek aralığında.orta-uzun vade için ise fırsat sunuyor bence.
https://tvc-invdn-com.akamaized.net/...2688e587f6.png
Asels 154, xbank -8
Bi fıkra var ya şeyin şeyi yerinde dursa balığı yiyeceğiz de.
Ülkede her gün birileriyle hır gür işte. Bugünde maraş sorunu çıktı.
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.