Nadide güzelikte bi kağıt umuyorum haftalık yeniden toparlanma şansını yakalayabilir
Printable View
Nadide güzelikte bi kağıt umuyorum haftalık yeniden toparlanma şansını yakalayabilir
çok nadidedir, çooook...:oleyo::plc::kahkah::kahkah::kahkah::kahk ah:
ne lanet tahtasın sen yaaa...
bir varmış, bir yokmuş...:vk::oleyo:
09 Mayıs Perşembe 09:30 BOYNER: BOYNER PERAKENDE PAYLARININ MAYHOOLA'YA DEVREDİLMESİ İÇİN ANLAŞILDI
BOYP Konsolide 2019/3 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): -425416251 Ana Ortaklık Payları: -425686466
özelden yazan arkadaşlar için ;
1-Bilanço soranlar ;
Dün gece gelen bilanço önemi yok çünkü bu bilançoda boyner magzacılık ve Altınyıldız konsolide edilmiştir Haziran sonun da devirlerden sonra bilanço Önem kazanır hatırı sayılır bir miktar kasaya para girecek.
2-Ayrılma hakkı soranlar ;
Önemli nitelikte işlem oldugu için 4.86 ayrılma hakkı veriyor yatırımcıya genel kurul da.
3-Satma hakkı doğarmı devir sonrası eger boyner ailesi fertlerinde olan %1.11 hisse Mayhoola alırsa evet satma hakkı dogacaktır 6,03 tl civarı fiyat (5 ay önce 6.15 civarı idi 5 yıllık ortalama )
Bundan sonrası için Katarlı devlet şirketi olan Mayhoola Beymen ve Ay marka ile yola devam edecek borsa kalması işlem görmesi yatırımcı için daha iyi olacagı düşünüyorum .
%98 sınır ulaşıp borsa dan çıkması süpriz olmayacaktır.
Allah size yardım etsin.
Bu hisse bir yılımı yedi. Zararına sattım. Altın yıldız zamanında en çok kazandırandı, birleşince bu hale geldi. Satılması iyi gelir mi göreceğiz.