Printable View
Alıntı: Originally Posted by 1967enver Ben kaçtım, iyi geceler.:) İyi geceler :)
Tv'ye bakayım bende..
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Kendi modu takmıyor, bizmi takacağız? :kahkah: Kim takmiyor abi olur mu öyle şey ? :yes:
Bursa'dan bir arkadaşım ufak bir deprem oldu yazdı.. Enver bey sorun yok değil mi?
Alıntı: Originally Posted by MedwiG Kavgada soylenmez valla abi nediyorsun ? :kahkah: Alıntı: Originally Posted by MedwiG Kim takmiyor abi olur mu öyle şey ? :yes: En azından ben takmıyorum, sallayın gitsin! :yes: Biz kendi programımıza odaklanalım, Köfteci Yusuf nerede? :dvr:
https://www.youtube.com/watch?v=K7z3590-Mt0
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Eskişehire bir değil, üç ayrı ziyaretimiz var! 1. İkimizin Köfteci ziyareti, Ankaraya da devam edeceğiz, havalar biraz ısınınca. 2. Mayıs ortası Ankara ekibiylen, havuz procesi gontrolü. 3. Ağustos ortası, havuz açılışı! Araya bir İzmir, bir dene de Bursa ziyareti sıkıştıracağız! :yes:
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Biz kendi programımıza odaklanalım, Köfteci Yusuf nerede? :dvr: Yusuf hazır abi , herzaman :yes: