ABD köpeğinin niyeti kötü, bizmkiker direniyor bir şey yapmak istiyor ama köpek kuduz, kuduzdan da borsaya hayır gelmez ama yapacak bir şey yok. ALLAH Ordumuza yardım etsin. Vatan sağ olsun borsa tefferuat
Printable View
ABD köpeğinin niyeti kötü, bizmkiker direniyor bir şey yapmak istiyor ama köpek kuduz, kuduzdan da borsaya hayır gelmez ama yapacak bir şey yok. ALLAH Ordumuza yardım etsin. Vatan sağ olsun borsa tefferuat
Yazicak o kadar sey var ki neyse....milli gururumuz sonucta..hani halka arzda15lerden kapis kapis aliyorlardi simdi ne oldu yari fiyatina yakina yaklasan yok..alma mazlumun ahini cikar aheste aheste..allah buyuk baska soylucek sozum yok.
Alyapraklar adında kan emici vampir türü var borsada. Bunların dışı dinci içi şeytani dir. Pis emellerine devlet erkanını alet ederler.
General Mobile 4G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Halka arza Tlman hissesi alanlarin zarari cok buyuk dolar 3.5 tl oldugu donemde 15.5 tl ye tlman al 8.30 tl de gezsin ama arastirdigim kadariyla sunu gördüm halka arzdan sonra dusen hisseler belirli bir süre sonra eski seviyesine gelmis tabi tlman gelir mi bilmiyorum tek artisi 4 yil daha sozlesme geregi temettü verecek ortalama 1.5 tl temettu verse 4 yilda 6 tl temettü yapar bu seviyelerden alanlar icin maliyet 4 yil sonra 2 tl kalir eger hisse 4 yil sonra 10 tl olsa bile hatri sayilir bir kar birakit tabi bu benim dusuncem bakalkm ilerde ne olacak uzun vadeli yatırım olarak araniza katildim..
Bunlarim niyeti kimse almasin hacimsiz 5×× lere kadar dusurelim..keza dunde kapanista denediker 8.12 8.20 8.20de alicilar! Karsilayinca dusuremediler..kucuk yatirimci aptal degil..7××lere dusur istersen bekliyoruz..y.t.d
Suan 9 aylik net kari 26 bucuk milyon olan bir şirketten bahsediyoruz liman sektörünün olecegini dusunmuyorum tl ile maas verip dolar ile kazanan bir sirket bu yazilarim tamamen benim dusuncemdir her halka arz sonrasi hisseleri asagi veren sirketler oldu sok market olsun mavi olsun isdmr olsun ama daha sonraki donemde toparladiklarini gördüm bu toplayacakmı burda mi kalacak takip edecegiz halka arzdan alanlara sabır diliyorum