Benim para şu an alternatifte, oranı aldığım vakıf yeşilköy öb. anadolu ve halkbanktan da cevap bekliyorum
Printable View
Arkadaşlar,
+500K
Halk 26
Anadolu 29,5 veriyor.
Anadolu'dan eft masrafsızlığı alan var mı? EFT üst limiti internetten ne kadara yükseltilebiliyor?
Ya dusen birsey yok. Adam 800 k param var 25 oran aldim diye buralara yaziyor. O senin beceriksizligin kardesim diyeceksin boylelerine. Bunlarin hepsi algi. Milleti dolara cekmeye calisiyorlar...dolarlar bankalarin elinde patladi. Suan tum bankalar dolara yatirim yapti 7-8 tl leri bekliyordu hevesleri kursaginda kaldi.
Bu düşüşlerin sebebi zorunlu karşılıklara 21 Eylül'den itibaren %13 faiz ödenmesi olabilir mi?
Bu sayede daha fazla likidite sağlayan bankalar faizi azaltabilir konuşmuştuk...
[QUOTE=Webster;2663842]Ya dusen birsey yok. Adam 800 k param var 25 oran aldim diye buralara yaziyor. O senin beceriksizligin kardesim diyeceksin boylelerine. Bunlarin hepsi algi. Milleti dolara cekmeye calisiyorlar...dolarlar bankalarin elinde patladi. Suan tum bankalar dolara yatirim yapti 7-8 tl leri bekliyordu hevesleri kursaginda kaldi.[/QUOTE
Hocam bence beceriksizlik değil tamam pazarlık gücü önemli ama eylülün son haftası oranlarda artış beklerken bariz bir düşüş var bütün bankalarda..tesadüf olamaz sözbirliği yapılmışçasına hepsi düşük oran veriyor..