Sayın sense siz basit olmayan şekilde açıklaya bilirsiniz büyümeyi yakalamış karını artırıyor yatırımı yapmış cirosu artırmış kar payında yıllardır cömert ihracat yüzde 70 ytdr
SM-G532F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Sayın sense siz basit olmayan şekilde açıklaya bilirsiniz büyümeyi yakalamış karını artırıyor yatırımı yapmış cirosu artırmış kar payında yıllardır cömert ihracat yüzde 70 ytdr
Genel gidişatın iyi olduğu ve piyasalarda pozitif algının olduğu dönemlerde 10 fk en ideal olan orandır. (enflasyonun ve faiz oranının düşük olduğu ülkelerde 15 hatta 20 fk bile normal sayılır) Son iki haftadır yaşadığımız pozitif ivmelenme devam ederse orta ve uzun vade de vesbe de 10 fk ları neden görmesin.
Ama şimdilik biraz zor.
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
hala arçeliğe saldırıyorlar aynı işi yapanın kelepiri var yüzüne bakan yok
Çok kazandıracak hisseler böyle sıkıntı yapar dayanan kazanır satan arkasından bakar sabır acıdır meyvesi tatlıdır bilançoya kadar sabır ya sabır ya selamet ytdr
Arçeligin kazandığı para sanki vesbeninki gazoz kapağı kar payı verdiğinde göreceğiz kiminki kaç para ytdr
Diğer hisseler giderken ağır, diğer hisseler geri giderken yukarı...Nasıl anlarsanız öyle diyorum....
Şunu da söylemek istiyorum, yazılan satış adetlerinin gerçekten satılmak istenen tutarları temsil etmediğine, baskı için yazıldığına inanıyorum, karşısına alıcı gelmediğinde istediği yöne de hareket sağlanmış olur belli bir süre... birileri kendisine bir hareket çekmediği sürece....