YATIRIM FONLARI ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)
Alıntı:
Originally Posted by
Maydonozcu Kamil
BES fonları ile mevcut fonlar arasında fazla bir farklılık yok. Gayet tabiki orada % 25 ilave devlet katkısı var, ayrıca sayın admustafa üstadın da dediği gibi stopaj konusu. Bildiğim kadarıyla 6 ncı yıldan sonra kesinti yapılmıyor ve daha önceden yapılmış olan kesintilerin geri ödemesi başlıyor.
https://eksiup.com/p/7s1329719dxy
Bana kalırsa BES yatırımcıları da piyasa şartlarına göre fon değişikliği yapmalı. En azından Bist grafiğine bakıp AL verdiğinde hisse fon almak SAT verdiğinde satmak. Kalan süreyi de PPF lerde geçirmek uygun bir hareket tarzı olabilir. Mesela benim takip ettiğim sistem yılbaşından bugüne 5 kez sinyal vermiş ve gayet güzel getiriler elde etmiş durumda. Buna benzer bir strateji izlenebilir.
Evet normal fonlardaki gibi piyasa şartlarına göre fon değişikliği yapılabilmeli, ben yapılabileceğini düşünmüştüm ki MT bunun sınırlı olacağı, stopajın yükseleceği gibi konulardan bahsetmedi. Sadece bu şekilde işlem yaptığımız bir fonda bir müşterimiz Mart ayında 101000 ile başladığı portföyü dün itibariyle 118000 oldu bilgisini verdi.
Sn. Maydonozcu Kamil, sistem güzel görünüyor özel midir acaba indicatorler?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi